Samsung Galaxy Serisi Rom Yükleme - Sürekli güncel sürümler

Sponsorlu Bağlantılar

cyber

cyber

Üye
galaxy r yi de eklesen hani :)

LifeAfterDeath

LifeAfterDeath

Üye
Benden size tavsiye Galaxy Tab de 4, Mini de 6 farklı ROM denedim orjinal ROM gibisi yok. Ama tabi siz ben Samsung'un arayüzünü sevmiyorum her şeyi daha karmaşık hale getirmek istiyorum diyorsanız o başka.

• Beğen
Tepkiler: muntazir ve ertu55
aliyarar1790

aliyarar1790

Üye
telim galaxy ace 5830, 2.3.6 yı kurmak istiyorum, dün denedm bi tane olmadı, hangi ülkenin romunu indirmem lazım yardm edebilir misiniz.
dün bunu denedim olmadı:
Hungary (T-mobile)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi

emirkrts

Üye
Şehriyar kardeş samsung galaxy y icin yayimlanan rom varmı varsa yardimci olurmusun lutfen

cuneyt08700

Üye
merhaba galaxy w ye uyumlu rar ı ındır dım ama sadece odin multi downloader var ".ops" falan dosyasıda yok bnm mi bulmm gerekıyo bi yardım hıc anlamm androıdden... varsa o dosyayı atar mısınz şimddn teşşkkrler

samoçam

Üye
selam bende galaxy wonder var android 4.0.4 romu yükledim şimdi odinden orjinal rou yüklesem bişey olurmu bide recovery od wipe işlemlerini yapmalıyım yapcaksam eğer romu yüklemeden öncemi yoksa romu yükledikten sonra yapmalıyım

FATİH_58

FATİH_58

Üye
hocam gt b7510 u yok ya :(

ersinkiraz

Üye
Artik 9003 e bir rom çikmiyormu ya

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
teşekkürler

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
hocam önce emeğinden dolayı teşekkür ederim. sammobile sitesinden İ9001 S Plus için birçok rom var fakat ben hangisini yükleyeceğim bir yardımcı olursan.

bihterberk

Üye
Hocam galaxy fit s5670 2.3.6 yükledim ancak orjinal ilk açılış dili rusça dolayısıyla kiesten güncelleme yapamıyacağız herhalde.2.3.4 orjinal türkçe rom için yardımınızı rica ediyorum forumda bulamadım link silinmiş

geographerr

geographerr

Üye
APBOOT_S5660XXKPA_CL258140_REV03_user_low_true.tar -----------> Boot tuşuna tıklayıp bu dosyayı seçeceksin

CODE_S5660XXKPA_CL258140_REV03_user_low_true.tar ---------------> PDA tuşuna tıklayıp bu dosyayı seçeceksi

GT-S5660-csc-SERKP4.tar--------------------------------------------> CSC tuşuna tıklayıp bu dosyayı seçeceksin

MODEM_S5660XXKP7_CL258140_REV03.tar ----------------------------> PHONE tuşuna tıklayıp bu dosyayı seçeceksin

benim indirdiğim de bunlar yok odin tanımadı....

SilentLegend

SilentLegend

Üye
Uyumlu olup olmadıgını nasıl anlarız acaba ?

allaha_iman

Üye
galaxy mini pop plus için orjinal türkiye romu var mı?

babaaamet

babaaamet

Üye
sevgili sehriyar kardesim,oncelikle boyle bir konuyu emek verip arastirman ve paylasmandan dolayi cok tesekkur ederim.bendeki cihaz sgh-i997 infuse 4g.amerikadan gelme.turkce dil yuklemek ve versiyon yukseltmek istiyorum.bana da yardimci Olur musun?simdiden tesekkur ederim.

HasimSahin

HasimSahin

Üye
Kardesim Galaxy Pocket (s5300) icinde yuklermisin

mehmet_fatal_21

Üye
Galaxy w' de pit dosyası çıkmadı odin'den yüklemiyor ?

sadikbircan

Üye
galaxy w için pit lazım değil ops dosyası ile yapılıyor.

Üst Alt