Ben samsung galaxy Ace icin günceleme yi ve odin i indiremedim güncelemeye girdigimde ERROR yaziyor,
odin aciyorumve bir hata olustu diyerek tekrar dan kapatiyor.Sorun ne olabilir yardim lütven.
Arkadaslar sürüm 2.3.3 sanirim bunun uzerinde epey surum cikmis. acaba ne yapmam lazim. root yapilacak diyorlar rica edersem tecrubeli arkadaslar guncellemem icin bana bir yol gosterebilirler mi? bu konu basliginda i9001 yok nasil bir yol izlemem gerek
Hocam Galaxy S İ9000, Galaxy SL i9003, Galaxy S2 guncellemede tarif ettiginiz odin yontemi ayni sekilde benimkinde de uygulanabilir mi? 2.3.6 avrupa romu var sammobilede bu yontemle yukleyebilir miyim?
Merhaba,
Galaxy s plus'a cyanogen mod kurmak istiyorum. Telefon daha stabil çalışır mı sizce?
Şu an benchmark testlerinde arkadaşın nexus s ine yenildiği bile oluyor. Telefona yüklü sürüm yüzünden mi daha yavaş görünüyor bilmiyorum.
Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Ustam indirdiğim firmwarede 3 dosya var dediklerin ama CSC uzantisi *.smd ve odin tar yada md5 goruyor CSC dosyasini ondan odine gosteremiyorum bu hususta ne yapabilirim. saygilarimla.
Bu arada tek dosyalılardan buldum setupconnection... da kaliyor 5 ayri usb port ve 2 pc denedim malesef ilerlemiyor. yardimlarinizi bekliyorum saygilarimla.