Haber Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ın Satış Fiyatları Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ın Satış Fiyatları Sızdırıldı
Samsung'un duyurusu yaklaşan amiral feminist akıllı telefonları Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ın satış fiyatları görenleri hayrete düşürecek. İşte Galaxy S8 serisi ve aksesuar fiyatları..




Neredeyse Galaxy Note 7 duyurusundan bu yana teknoloji dünyası Samsung'un 2017 amiral gemi akıllı telefonları Galaxy S8 serisinden gelecek haberlere kilitlenmiş durumda. Tabii gün geçmiyor ki Galaxy S8 veya büyük ekranlı kardeşi Galaxy S8+ hakkında yeni iddialar ortaya atılmasın veya yeni dedikodular söylenti değirmeninde yoğrulmasın. Fakat bugün gelen bilgiler ise artık duyuru öncesinde Galaxy S8 fiyatının da belli olduğu izlenimi veriyor.

https://www.maxicep.com/galeri/galaxy-s8in-mor-rengi-yeni-goruntulerde-ortaya-cikti
Galaxy S8'in Mor Rengi Yeni Görüntülerde Ortaya Çıktı
Twitter üzerinde paylaştığı güvenilir bilgileri sayesinde ünlenen @evkeaks kullanıcı adlı Evan Blass, bugün Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ın Avrupa için satış fiyatlarını açıkladı. Evan Blass bununla birlikte Galaxy S8 serisi için sunulacak aksesuarların da fiyatlarını paylaştı.

Galaxy S8 fiyatları:
  • Galaxy S8: 799€
  • Galaxy S8+: 899€
  • DeX: 149€
  • GearVR: 129€
  • Gear360: 229€
Buna göre Samsung Galaxy S8 Avrupa'da 799€ fiyat etiketine sahip olacak. Galaxy S8'e göre tek farkı büyük ekranı ve buna bağlı olarak daha büyük bataryası olan Galaxy S8+ ise 899€ fiyat etiketi ile tüketicilere sunulacak. Ayrıca Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ın masaüstü deneyimi yaşatmayı vaad eden yeni aksesuarı Desktop Experience (DeX) de 149€ fiyata sahip olacak. Bunların dışında Samsung GearVR fiyatı 129€ olurken, Gear360 fiyatı ise 229€ olarak belirtiliyor.

Samsung, Mobil Dünya Kongresi'nde yaptığı açıklamada yeni Galaxy akıllı telefonunu 29 Mart tarihinde düzenlenecek Unpacked etkinliğinde tanıtacağını duyurmuştu. New York ve Londra'da eşzamanlı olarak düzenlenecek olan Unpacked 2017 etkinliğinde tanıtılacak Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için ön siparişlerin 10 Nisan tarihinde, satışların ise 21 Nisan'dan itibaren başlayacağı tahmin ediliyor.
Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ın Satış Fiyatları Sızdırıldı
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


Murat Alper

Murat Alper

Moderator
s8'in yeni fiyatı 3999 tl
s8 plus'ın yeni fiyatı 4499 tl olarak belirlendi
 
Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
Fiyat olarak 500 gibi bir indirim saglamış samsung
 
Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
Evet sudan ucuzmuş arkadaşlar bu fiyata ragmen :bud:
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


Üst Alt