Samsung, Galaxy S8 isminin marka tescilini gerçekleştirdi

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Samsung, Galaxy S8 isminin marka tescilini gerçekleştirdi
2017 ile birlikte arka arkaya farklı pazarlarda yeni akıllı telefon modellerini pazara sunmaya başlayan Samsung'un yakın zamanda duyurulacak en önemli modellerinden birisi de firmanın yeni amiral gemisi Galaxy S8 olacak. Bu akıllı telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, ayrıca Galaxy S8 edge ya da Plus adı ile bu cihazın daha büyük ekranlı versiyonu da gün yüzüne çıkabilir.



Henüz Galaxy S8 akıllı telefonun ne zaman duyurulacağına dair bilgi bulunmamakta. Daha önceki senelerde MWC, Mobil Dünya Kongresi'nin tercih eden firmanın, bu sene de Şubat sonunda MWC 2017'de yeni amiral gemisini tanıtabileceği yönünde iddialar gelmişti.

Son iddia ise Galaxy S8'in MWC 2017'de halka açık değil, özel bir tanıtımla bazı kişilere tanıtılacağı ve halka açık tanıtımın Mart sonunda yapılarak, cihazın da Nisan ayında satışa sunulacağı şeklinde.

Diğer taraftan cihazın Galaxy S8 adı ile geleceğine dair de önemli bir kayıt geldi. Samsung, USPTO'da Galaxy S8 için marka tescili gerçekleştirdi. USPTO'da baktığımızda Galaxy S8 edge ya da Plus adında marka tescili başvurusunu ise göremiyoruz. Büyük ihtimalle temel ismin alınması yeterli oluyor.

İddialara göre Galaxy S8, 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD ekran ile gelecek. Ayrıca Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti yer alacak ve Exynos içeren versiyon da sunulacak. Galaxy S8 edge ya da Plus'ın da 6.2" ekran içermesi bekleniyor.
 


Üst Alt