Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Klübü

Sponsorlu Bağlantılar

ezioTD

ezioTD

Üye
System/fonts klasörünü gönderebilecek bir babayiğit var mı? :)

By_Casparov

By_Casparov

Üye
  • Beğen
Tepkiler: theeternal ve serkan
theeternal

theeternal

Üye
yeni güncelleme gelmiş

KD1907

KD1907

Üye
Ne fark var ben güncelledim ama

theeternal

theeternal

Üye
Sanki performans arttı biraz

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

msbmat23

msbmat23

Üye
Telefonu ilk aldığımda en az 18 saat şarj süresi olan telefonum nougat 7.0 yükledikten sonra 12-13 saatlere düştü. Sıfırdan rom bile yükledim sonuç aynı. Samsunga mesaj attım. cevap uygulamalar 7.0 a göre güncellendiğinde şarj süresi atar dediler (atıyorlar gibi me geldi.) Arka planda ne varsa ksımaya çalışıyorum ki gün sonunu getirebileyim. internette dolaşmaya kalkarsam zaten o 12 saati hiç göremiyorum zaten...

• Beğen
Tepkiler: iizzz
theeternal

theeternal

Üye
Bende şarj iyileşti gibi baya uzun gidiyor

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bendede sarj suresi dustu gibi

• Beğen
Tepkiler: theeternal
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Sarj konusunda sorunlar olduğu belli. Dun gece telefon kapali sarja takmistim bi ara baktığımda %92 di. Dedim artik acayim telefonu, bi actim sarj %98 e cikti :kop2:
Bu arada tapatalk hala çalışmıyor düzeltildi diye mesaj atmis admin

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Sarj biraz daha cabuk bitmeye basladi sanki
Arkadslar bugun 4 saat ekran suresi aldim onceden 5 saati goruyodu

• Beğen
msbmat23

msbmat23

Üye
Bu arada yeni bir problemi bilmeden keşfettim sanırım. Optik okuyucu diye bir ayar yeri var. Onu aktif etmemle telefonun donması bir oldu. Sadece bir seçenek açılıyor ve donuyor. 10 dakika da %5 şarj yedi. Yeniden başlattım ancak kar etmedi bi dada dondu, kaldı. Güç tasarrufunun kısa yolu ana ekeranda duruyordu, bi de onu max güç tasarrufuna almaya çalıştım zor da olsa adım. Geri döndüğümde sanırım özellik pasif olmuştuda kurtuldum . Yoksa telefona geçmiş olsun. Ben zer bi olay bilgisayarda başıma gelmişti. Bigisayarın işlemcisine yük binip donmasıyla benim biraz geç davranmam yüzünden 1 saat kadar giden pil şu anda 10-15 dakika gidiyor. Bu durumlarda sanırım pil aşırı hızlı tüketimden özlliğini kaybediyor...

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Pil sikintisi ciddi var guncellemeyle giderseler iyi olck

By_Casparov

By_Casparov

Üye
S health ve guvenli klasor olayi da Odin ile rom yuklememizden dolayi calismiyor sanırım

msbmat23

msbmat23

Üye
S health ve guvenli klasor olayi da Odin ile rom yuklememizden dolayi calismiyor sanırım
Benim telefonda her ikisi de çalışıyor. Başka bir forumda yurtdışı telefonu rootsuz css kodunu turkey olarak ayarlama işini yapmıştım. Önce 6.yı yükletip sonra bi daha yükletip sonra 7 nougat yükleme işiyle şu an orjinal turkey roomunu kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: agun35 ve theeternal
KD1907

KD1907

Üye
Ya bu always on dan mı yeni gelen güncellemeden mi tam çözemedim ama şarj harbi gitmeye başladı ha. Tam 7.0 la düzeldi derken yine eski haline dönmeye başladı telefon sizce de öyle değil mi?

theeternal

theeternal

Üye
Always on %5 falan etki ediyor heralde 1 dolumda

KD1907

KD1907

Üye
Always on %5 falan etki ediyor heralde 1 dolumda

Bence 10 etkiliyodur. Etkilemese bile güncelleme toparlayacağına daha da kötü etti sağolsun

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
Bence 10 etkiliyodur. Etkilemese bile güncelleme toparlayacağına daha da kötü etti sağolsun
Hocam zaman ayarı yapın bence always on display a sabah 9 gece 12 gibi örnek

• Beğen
Tepkiler: KD1907

Üst Alt