Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Klübü

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
Çözünürlük Düşürme Özelliğine Nereden Giriliyor Ve ingilizce ismi nedir apk ile indirmek istiyorum cihazım samsung s6

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bende Always On Kapli hic kullanmiom yine cabuk bitiyo bnce baska bisey sarji somuruyo arkada

agun35

Üye
Benim telefonda her ikisi de çalışıyor. Başka bir forumda yurtdışı telefonu rootsuz css kodunu turkey olarak ayarlama işini yapmıştım. Önce 6.yı yükletip sonra bi daha yükletip sonra 7 nougat yükleme işiyle şu an orjinal turkey roomunu kullanıyorum.
Link atabilirmisin csc kodunu değiştirmek için bende biyerlerden baktım hatırlamıyorum şu anda cod tur oldu 7.0 da otomatik aldı ama sayaç arttı shalt çalışıyor ama güvenli klasör çalışmıyor tektar o işlemler yapılabilirmi acaba

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Benim telefonda her ikisi de çalışıyor. Başka bir forumda yurtdışı telefonu rootsuz css kodunu turkey olarak ayarlama işini yapmıştım. Önce 6.yı yükletip sonra bi daha yükletip sonra 7 nougat yükleme işiyle şu an orjinal turkey roomunu kullanıyorum.
Valla ben sorunu anlamadm. Bellek silme olayi da işime gelmiyor

msbmat23

msbmat23

Üye
Link atabilirmisin csc kodunu değiştirmek için bende biyerlerden baktım hatırlamıyorum şu anda cod tur oldu 7.0 da otomatik aldı ama sayaç arttı shalt çalışıyor ama güvenli klasör çalışmıyor tektar o işlemler yapılabilirmi acaba

• Beğen
Tepkiler: agun35
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Sarj iki iki dusmee basladi arada nougat iyidi soradan sikinti yaratti :lac:

• Beğen
Tepkiler: KD1907
meyrock

meyrock

Üye
Csc yi nasıl tur yaptınız. Detay verir misiniz. Çünkü Bıktım United Arab Emirates yazısını görmekten
Csc yi nasıl tur yaptınız. Detay verir misiniz. Çünkü Bıktım United Arab Emirates yazısını görmekten
Attığınz linki şimdi gördüm. Daha önce bu yöntemi yapmıştım. Yine olmadi . Sırf bu lanet united arab emirates yazısından kurtulmak için root u göze alıp garantiden çıkardım ..

msbmat23

msbmat23

Üye

Attığınz linki şimdi gördüm. Daha önce bu yöntemi yapmıştım. Yine olmadi . Sırf bu lanet united arab emirates yazısından kurtulmak için root u göze alıp garantiden çıkardım ..

Anlatım biraz problemli gibiydi, Anlayıncaya kadar kullandığı tüm terimleri belki on defa okudum. Araştırdım yanlış anlamamak için ve ne yapıyor diye. 3 aşamalı bir işlem yapmışlar. Önce eskiyi wipe ile siliyor 6.1 i kurup tekrar siliyor. bi daha 6.1 i kuruyor sonra tekrar silip istediğin hangi sürümü yüklemek istiyorsan onu kuruyorsun. Tabi iki tane linklerinde verdiği dosyayı değiştiriyorsun. Şu an kullanıyorum, TUR yazıyor.Dün 60 küsur mb lık bi güncelleme de vardı. Onu da yükledim hatta. Ne değişti bilemiyorum çok kurcalayamadım.... ancak 7.0 nougat ta bi sorun var, yada benim telefonda mı, yoksa yüklediğim uygulamalar da mı bilemiyorum ancak şarj konusunda hiç memnun değilim. Bir de ara ara kısa donmalar var sanki... Şimdilik çok kurcalayacak zamanım yok, biraz daha bu şekilde devam. Olmadı 6.1 e döneriz blki... :)

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior ve theeternal

serkan

Üye
Arkadaşlar Nougat'ın son güncellemesinde şarj ve klavye sorunu yaşayan var mı? Son güncellemeyi yapmadım ben ona göre yapacağımda. Klavyedeki öngörücü yazı sorunu düzeltildi mi ? Android 6 da sözcük tahminini neredeyse %90 doğru yapıyordu ama şimdi çok saçma tahminler yapıyor klavye. Sonuç olarak son güncellemeyi tavsiye ediyor musunuz?

KD1907

KD1907

Üye
Arkadaşlar Nougat'ın son güncellemesinde şarj ve klavye sorunu yaşayan var mı? Son güncellemeyi yapmadım ben ona göre yapacağımda. Klavyedeki öngörücü yazı sorunu düzeltildi mi ? Android 6 da sözcük tahminini neredeyse %90 doğru yapıyordu ama şimdi çok saçma tahminler yapıyor klavye. Sonuç olarak son güncellemeyi tavsiye ediyor musunuz?
Klavye gittikçe düzeliyo ya şu an gayet iyi benim. İndireli 2 3 hafta falan oldu şarjı da ilk başlarda kötüydü sonra toparladı gibi. Sonuç olarak sen bilirsin ben bi fark göremedim ama güncelle istiyosan

• Beğen
Tepkiler: serkan
theeternal

theeternal

Üye
Son güncellemede performans artışı oldu bende ama nougata geçtiğimden beri olan klavye sorunu devam ediyor

• Beğen
Tepkiler: serkan

serkan

Üye
Güncellemeyi yaptım arkadaşlar şimdilik farkettiğim şey klavyede azda olsa düzelmeler var gibi. Şarj konusundada yoğun kullanmadığım zaman 2 gün gidiyordu. Şimdi ne kadar gider deneyip görecez bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: theeternal
msbmat23

msbmat23

Üye
Ilk aldigimda bile 2 gün gitmiyordu. O nasıl bi iş. Full şarj da 13 saat , biraz tasarruflu 18 saat tam tasarruflu 43 saat

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

msbmat23

msbmat23

Üye
Nougat ta ara sıra takılmalar oluyor. Bazı uygulamalar arada tuhaf hatalar veriyor

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Güncellemeyi yaptım arkadaşlar şimdilik farkettiğim şey klavyede azda olsa düzelmeler var gibi. Şarj konusundada yoğun kullanmadığım zaman 2 gün gidiyordu. Şimdi ne kadar gider deneyip görecez bakalım :)
tek eksi yönünü sen düzelme var diyosn :)) 7.0 ın tek olmayan yanı klavyesi. 6.0 a göre klavye ileri derecede kötü

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Sarj cok cabuk dolup cok cabuk bosalmaya basladi 7.0 sifirda 5 saat ekran ekran suresi aldigim cihaz 4 bucuk saatlere dustu

• Beğen
Tepkiler: msbmat23
theeternal

theeternal

Üye
tek eksi yönünü sen düzelme var diyosn :)) 7.0 ın tek olmayan yanı klavyesi. 6.0 a göre klavye ileri derecede kötü
Bencede klavye sıkıntılı öngörücü metin saçma saçma tahminler yapıyor birde bende klavye kapatırken ana ekrana falan dönerken açıkken klavye sonradan kapanıyor falan

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov

serkan

Üye
Yok hocam ya düzelmiş sandım yine aynı nerdeyse son güncellemedede :) Ama önceden de varmıydı bilmiyorumda klavyede yazdığım kelimeleri hafızada kaydediyor tahmin ederkende direkt o kelimeler çıkıyor.
Ilk aldigimda bile 2 gün gitmiyordu. O nasıl bi iş. fu ll şarj da 13 saat , biraz tasarruflu 18 saat tam tasarruflu 43 saat

Nette 1-2 saat falan takılıyordum fazla kullanmıyordum açıkçası telefonu ondan uzun gidiyordu.

• Beğen
Tepkiler: theeternal
hikmet366

hikmet366

Üye
Yeni gelen asistan a turkce dil desteği yıl başına kadar gelecekmiş

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat Alper

Murat Alper

Üye
s8 arayüzünü s7 ye indrip deneyebilirsiniz

• Beğen