Link atabilirmisin csc kodunu değiştirmek için bende biyerlerden baktım hatırlamıyorum şu anda cod tur oldu 7.0 da otomatik aldı ama sayaç arttı shalt çalışıyor ama güvenli klasör çalışmıyor tektar o işlemler yapılabilirmi acabaBenim telefonda her ikisi de çalışıyor. Başka bir forumda yurtdışı telefonu rootsuz css kodunu turkey olarak ayarlama işini yapmıştım. Önce 6.yı yükletip sonra bi daha yükletip sonra 7 nougat yükleme işiyle şu an orjinal turkey roomunu kullanıyorum.
Valla ben sorunu anlamadm. Bellek silme olayi da işime gelmiyorBenim telefonda her ikisi de çalışıyor. Başka bir forumda yurtdışı telefonu rootsuz css kodunu turkey olarak ayarlama işini yapmıştım. Önce 6.yı yükletip sonra bi daha yükletip sonra 7 nougat yükleme işiyle şu an orjinal turkey roomunu kullanıyorum.
Link atabilirmisin csc kodunu değiştirmek için bende biyerlerden baktım hatırlamıyorum şu anda cod tur oldu 7.0 da otomatik aldı ama sayaç arttı shalt çalışıyor ama güvenli klasör çalışmıyor tektar o işlemler yapılabilirmi acaba
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Link atabilirmisin csc kodunu değiştirmek için bende biyerlerden baktım hatırlamıyorum şu anda cod tur oldu 7.0 da otomatik aldı ama sayaç arttı shalt çalışıyor ama güvenli klasör çalışmıyor tektar o işlemler yapılabilirmi acaba
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Csc yi nasıl tur yaptınız. Detay verir misiniz. Çünkü Bıktım United Arab Emirates yazısını görmektenBenim telefonda her ikisi de çalışıyor. Başka bir forumda yurtdışı telefonu rootsuz css kodunu turkey olarak ayarlama işini yapmıştım. Önce 6.yı yükletip sonra bi daha yükletip sonra 7 nougat yükleme işiyle şu an orjinal turkey roomunu kullanıyorum.
Attığınz linki şimdi gördüm. Daha önce bu yöntemi yapmıştım. Yine olmadi . Sırf bu lanet united arab emirates yazısından kurtulmak için root u göze alıp garantiden çıkardım ..Csc yi nasıl tur yaptınız. Detay verir misiniz. Çünkü Bıktım United Arab Emirates yazısını görmekten
Csc yi nasıl tur yaptınız. Detay verir misiniz. Çünkü Bıktım United Arab Emirates yazısını görmekten
Attığınz linki şimdi gördüm. Daha önce bu yöntemi yapmıştım. Yine olmadi . Sırf bu lanet united arab emirates yazısından kurtulmak için root u göze alıp garantiden çıkardım ..

Klavye gittikçe düzeliyo ya şu an gayet iyi benim. İndireli 2 3 hafta falan oldu şarjı da ilk başlarda kötüydü sonra toparladı gibi. Sonuç olarak sen bilirsin ben bi fark göremedim ama güncelle istiyosanArkadaşlar Nougat'ın son güncellemesinde şarj ve klavye sorunu yaşayan var mı? Son güncellemeyi yapmadım ben ona göre yapacağımda. Klavyedeki öngörücü yazı sorunu düzeltildi mi ? Android 6 da sözcük tahminini neredeyse %90 doğru yapıyordu ama şimdi çok saçma tahminler yapıyor klavye. Sonuç olarak son güncellemeyi tavsiye ediyor musunuz?
tek eksi yönünü sen düzelme var diyosnGüncellemeyi yaptım arkadaşlar şimdilik farkettiğim şey klavyede azda olsa düzelmeler var gibi. Şarj konusundada yoğun kullanmadığım zaman 2 gün gidiyordu. Şimdi ne kadar gider deneyip görecez bakalım![]()
) 7.0 ın tek olmayan yanı klavyesi. 6.0 a göre klavye ileri derecede kötüBencede klavye sıkıntılı öngörücü metin saçma saçma tahminler yapıyor birde bende klavye kapatırken ana ekrana falan dönerken açıkken klavye sonradan kapanıyor falantek eksi yönünü sen düzelme var diyosn) 7.0 ın tek olmayan yanı klavyesi. 6.0 a göre klavye ileri derecede kötü
Yok hocam ya düzelmiş sandım yine aynı nerdeyse son güncellemededetek eksi yönünü sen düzelme var diyosn) 7.0 ın tek olmayan yanı klavyesi. 6.0 a göre klavye ileri derecede kötü
Ama önceden de varmıydı bilmiyorumda klavyede yazdığım kelimeleri hafızada kaydediyor tahmin ederkende direkt o kelimeler çıkıyor.Nette 1-2 saat falan takılıyordum fazla kullanmıyordum açıkçası telefonu ondan uzun gidiyordu.Ilk aldigimda bile 2 gün gitmiyordu. O nasıl bi iş. fu ll şarj da 13 saat , biraz tasarruflu 18 saat tam tasarruflu 43 saat
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi