Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Klübü

Sponsorlu Bağlantılar

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Tmmdır eyv saniyede 300 kb ile iniyor bakalım :D yeni nougat güncellemeleri geldiğinde geçerim heralde yağ gibi kaymıyınca rahat edemiyorum ya kimsedede olmamış ya onlar farkında olmadılar ya bana öyle geliyor :Ddd sürekli olmuyor zaten arada bi oluyor takılmalar mesela bazen multitasking ekranına basıyorum arada takılarak ayarlara falan girerken mesela geliyor bariz değil ama sinir bozuyor :D animasyonlaro düşürünce sanki bu olayları farketmek zorlaşıyor hızlı açıldığı yüzünden

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şuan zaten 6.0 a göre cihaz daha hızlı sen sıfır temiz kurulum yapamadin sanırım. hafıza kartı da o kasmaya sebep olabilir. veri okuma hızı düşük kart takılıysa cihaz kasma yapar

S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: theeternal

theeternal

theeternal

Üye
şuan zaten 6.0 a göre cihaz daha hızlı sen sıfır temiz kurulum yapamadin sanırım. hafıza kartı da o kasmaya sebep olabilir. veri okuma hızı düşük kart takılıysa cihaz kasma yapar

Hafıza kartı takmadım daha

zencibitc

zencibitc

Üye
Ben her yeni işletim sistemi kurulumunda sıfırdan yanayım 1 kere uğraşın bidaha uğraşmazsınız ve odin yerine kies ile yazılım kurtarma yöntemi ile kurun, şahsi fikrim

KD1907

KD1907

Üye
Valla güncelleme geldi herkes sustu :D Ben bişey sorucam ortalama kaç saat ekran süresi alıyosunuz? Ben 6 - 6.30 saat alıyorum net full açık 1 saati en az nba oluyo geri kalanı da twitter wp falan sizinkine oranla nası acaba iyi mi kötü merak ettim

theeternal

theeternal

Üye
Ben en az 5 alıyorum çok ağır kullanmassam 6 yı görüyor

• Beğen
Tepkiler: KD1907
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bende ayni yogun kullanimda 5 veya 5.30 saat aliyorum yogun kullanmassam 6sa 15 dk gordum

• Beğen
Tepkiler: KD1907 ve theeternal
theeternal

theeternal

Üye
Bugün hep wifi ile kullandım şarj %12 şuan 7 saat 25 dk ekran diyor bakalım

KD1907

KD1907

Üye
  • Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Oluyo bazen uzun gidiyo normal kullaninca ama benim gibi surekli nette takilinca ve oyun oynayinca 7 saat imkansiz

• Beğen
Tepkiler: theeternal ve KD1907
theeternal

theeternal

Üye
  • Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
KD1907

KD1907

Üye
Zedge hariç bildiğiniz güzel wallpaper uygulaması var mı?

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Üye
arkadaşlar hepsiburadadan hafıza kartı siparişi verdimde şu telefon için mi yoksa fotoğraf makinesi içinmi

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
By_Casparov

By_Casparov

Üye
arkadaşlar hepsiburadadan hafıza kartı siparişi verdimde şu telefon için mi yoksa fotoğraf makinesi içinmi

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefon için uygun olanlar micro sd yazar. ona göre ara kardesim. Kamera için bu

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
theeternal

theeternal

Üye
Arkadaslar whatsapp dan messengerden falan mesaj yazıp geri gelirken uygulama kapanıyor klavye açık kalıyor her seferinde olmuyor ama sık sık yapıyor bunu sinir bozucu aşırı.4-5 saniye sonra falan kapanıyor klavye eskiden yoktu neden olabilir

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Arkadaslar whatsapp dan messengerden falan mesaj yazıp geri gelirken uygulama kapanıyor klavye açık kalıyor her seferinde olmuyor ama sık sık yapıyor bunu sinir bozucu aşırı.4-5 saniye sonra falan kapanıyor klavye eskiden yoktu neden olabilir

Klavye verilerini sildinmi bnde ole bi sıkıntı yok

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
LineageOS official diye deneyeyim dedimde boşa vakit kaybetmişim titreşim şiddetinden parmaklarm parçalandı.

serkan

Üye
Bildirim paneli sizdede kasıyor mu android 7 de

• Beğen

Üst Alt