Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Klübü

Sponsorlu Bağlantılar

theeternal

theeternal

Üye
Hocam 5s nasıl 2 gün gidiyodu ya :d

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

theeternal

theeternal

Üye
Bu güncellemeyi sevmedim ben en kısa zamanda 6 ya dönücem

serkan

Üye
Hocam 5s nasıl 2 gün gidiyodu ya :d

Gidiyordu kardeşim ya :) İos 7 de şarjı fulleyip şarjdan çıkardığımda akşamdan sabaha kadar %100 de kalıyordu. Aynı şeyi ios 10 da denedim %2-3 düşüş vardı. Yoğun kullanıyordum rahat 2 günü çıkarıyordu.

theeternal

theeternal

Üye
Gidiyordu kardeşim ya :) İos 7 de şarjı fulleyip şarjdan çıkardığımda akşamdan sabaha kadar %100 de kalıyordu. Aynı şeyi ios 10 da denedim %2-3 düşüş vardı. Yoğun kullanıyordum rahat 2 günü çıkarıyordu.
Hocam demekki hafif kullanıyormuşsunuz benim abime ilk çıktığında almıştık 5s i 1 gün ya çıkarıyodu ya çıkarmıyodu ama şuanki halinden iyiydi tabi

• Beğen
Tepkiler: serkan
The Pancar

The Pancar

Üye
Güncelleme ile telefon daha çok hızlanmış
Iconlarin arkasındaki beyazlık ayarlardan kaldırılabiliyor

• Beğen
Tepkiler: theeternal ve Kingmortall
KD1907

KD1907

Üye
Yalnız güncellenme harbi harbi iyi ya. Pil ömrüm de kısalmadı aksine daha iyi gibi ben baya sevdim bu nougatı

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve theeternal
theeternal

theeternal

Üye
Yalnız güncellenme harbi harbi iyi ya. Pil ömrüm de kısalmadı aksine daha iyi gibi ben baya sevdim bu nougatı
Hocam performans nasıl bir tek bendemi böyle anlamadım sanki güç tasarrufunda kullanıyormuşum gibi hissediyorum optimize falan ettimde bakalım örnek şu ana ekrandan uygulamalar bölümüne girerken falan ve genel olarak ordan oraya atlarken düzelir biraz kullanınca dedim çok bir şey farketmedi sanki ya da bana öyle geliyor bilmiyorum :D

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Hocam performans nasıl bir tek bendemi böyle anlamadım sanki güç tasarrufunda kullanıyormuşum gibi hissediyorum optimize falan ettimde bakalım örnek şu ana ekrandan uygulamalar bölümüne girerken falan ve genel olarak ordan oraya atlarken düzelir biraz kullanınca dedim çok bir şey farketmedi sanki ya da bana öyle geliyor bilmiyorum :D
Wipe data ve cache yap düzelir. On bellek doludur

S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: theeternal
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Bende cok sevdim s7 edgede sarj konusunda iyilesme var full hd de kullaniyorum ekrani

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: KD1907

serkan

Üye
Güncellemeyi beğenmezsek 6 ya geri dönüş nasıl arkadaşlar?

KD1907

KD1907

Üye
Bilmiyorum ki valla benimki iyi gibi. Hem tel hızlandı hemde yer açıldı 1.5 gb falan. Samsung dan beklenmeyen bi güncellemeydi bu :D

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
güzel güzel .şu bildirim paneline arka planmı ne ekleniyomuş galiba onu nasıl yapıyoruz :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
%60 sarjda kapattım ekranı açtım %62 olmuş kendi kendinemi dolduruyo napıyo nası güç tasarrufu bu :D

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall, The Pancar ve theeternal
The Pancar

The Pancar

Üye
%60 sarjda kapattım ekranı açtım %62 olmuş kendi kendinemi dolduruyo napıyo nası güç tasarrufu bu :D
6.0.1 de de %8 ken %13 olmuştu, küçük sürprizler yapıyor
Telefon hd de ilk baş farklı geliyor ama alışıyorsunuz

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bnde fhd

agun35

Üye
Bana hala gelmedi daha önceki güncellemeleri ilk alanlardan dım ama bunda beklemedeyim varmı benim gibi almayan acaba

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Banada gelmedi ama sammobile de yayınlandı ordan indirip kurabilirsin

S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: agun35 ve theeternal

agun35

Üye
O işlere girmeyim[emoji4] biraz daha bekleyim o zaman
Aynı anda herkeze verilmiyo mu bu