Gidiyordu kardeşim yaHocam 5s nasıl 2 gün gidiyodu ya :d
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İos 7 de şarjı fulleyip şarjdan çıkardığımda akşamdan sabaha kadar %100 de kalıyordu. Aynı şeyi ios 10 da denedim %2-3 düşüş vardı. Yoğun kullanıyordum rahat 2 günü çıkarıyordu.Hocam demekki hafif kullanıyormuşsunuz benim abime ilk çıktığında almıştık 5s i 1 gün ya çıkarıyodu ya çıkarmıyodu ama şuanki halinden iyiydi tabiGidiyordu kardeşim yaİos 7 de şarjı fulleyip şarjdan çıkardığımda akşamdan sabaha kadar %100 de kalıyordu. Aynı şeyi ios 10 da denedim %2-3 düşüş vardı. Yoğun kullanıyordum rahat 2 günü çıkarıyordu.
Hocam performans nasıl bir tek bendemi böyle anlamadım sanki güç tasarrufunda kullanıyormuşum gibi hissediyorum optimize falan ettimde bakalım örnek şu ana ekrandan uygulamalar bölümüne girerken falan ve genel olarak ordan oraya atlarken düzelir biraz kullanınca dedim çok bir şey farketmedi sanki ya da bana öyle geliyor bilmiyorumYalnız güncellenme harbi harbi iyi ya. Pil ömrüm de kısalmadı aksine daha iyi gibi ben baya sevdim bu nougatı

Wipe data ve cache yap düzelir. On bellek doludurHocam performans nasıl bir tek bendemi böyle anlamadım sanki güç tasarrufunda kullanıyormuşum gibi hissediyorum optimize falan ettimde bakalım örnek şu ana ekrandan uygulamalar bölümüne girerken falan ve genel olarak ordan oraya atlarken düzelir biraz kullanınca dedim çok bir şey farketmedi sanki ya da bana öyle geliyor bilmiyorum![]()
teşekkürlerWipe data ve cache yap düzelir. On bellek doludur
S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi
Bilmiyorum ki valla benimki iyi gibi. Hem tel hızlandı hemde yer açıldı 1.5 gb falan. Samsung dan beklenmeyen bi güncellemeydi buHocam performans nasıl bir tek bendemi böyle anlamadım sanki güç tasarrufunda kullanıyormuşum gibi hissediyorum optimize falan ettimde bakalım örnek şu ana ekrandan uygulamalar bölümüne girerken falan ve genel olarak ordan oraya atlarken düzelir biraz kullanınca dedim çok bir şey farketmedi sanki ya da bana öyle geliyor bilmiyorum![]()

6.0.1 de de %8 ken %13 olmuştu, küçük sürprizler yapıyor%60 sarjda kapattım ekranı açtım %62 olmuş kendi kendinemi dolduruyo napıyo nası güç tasarrufu bu![]()
ben yine eski haline aldım wqhd6.0.1 de de %8 ken %13 olmuştu, küçük sürprizler yapıyor
Telefon hd de ilk baş farklı geliyor ama alışıyorsunuz