Hızlı şarj açıksa eder. Daha da hızlı eder hatta enerji harcamadigi için.Telefon kapalıyken hızlı şarj ediyor mu ?
S6 değerlendirDaha dün LG g5 ile kiyasladim. Ondan çok daha iyi çekiyor kaldı ki başka rakibi mi var? Htc 10 kırmızılar pembe gösteriyor, mavileri turkuaz, beyazları sari. Ne kadar iyi bilemem ama bence güzel. Özellikle g2 den sonra s6 edgede pek foto çekmedim çünkü g2 kamera berbattı ama şuan sürekli foto çekiyorum.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeterince güzel , ve keskinS6 değerlendir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam lumialar uygulama eksikliği vs konuları var ama kameraya rakip saymamak ayıp olur ki gündüz çekiminde düne kadar rakibi yoktu.Şu an da günlük kullanımda farkı çok ortaya çıkmasa da(telefon ekranlarından bakıldığı için)sentetik testlerde hala farkını gösteriyor ki bu cihazlar s7den 8 ay önce çıktı.Daha dün LG g5 ile kiyasladim. Ondan çok daha iyi çekiyor kaldı ki başka rakibi mi var?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Android kiyaslarken Android yazıyorum ben yoksa herkes biliyor lumialarin iyi çektiğini merak etmeTamam lumialar uygulama eksikliği vs konuları var ama kameraya rakip saymamak ayıp olur ki gündüz çekiminde düne kadar rakibi yoktu.Şu an da günlük kullanımda farkı çok ortaya çıkmasa da(telefon ekranlarından bakıldığı için)sentetik testlerde hala farkını gösteriyor ki bu cihazlar s7den 8 ay önce çıktı.
Sent from mTalk using windows10 enterprise edition
o kameraya Android yazılım koymalari lazımdı