Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Klübü

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Millet kullandığınız kılıfları resmini atsanıza bir bende de şu an kılıf yok almayı düşünüyorum aklımızda fikir oluşsun

SM-G930F ile uygulamasından gönderildi.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Aslında güncelleme ile verilebilecek bir özellik program ile millet yapıyor. Ama note 7 de olacaksa satış politikası ile alakalı olabilir. Sonuçta antutu da belli olan note 7 özelliklerine göre note 5 ile arasında fark yok gibi birşey. Mecbur aralarında fark olmalı

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Millet yukarıda ki kartı kullanan yada benzer özelliklere sahip kartı kullanan var mı sizce bizim cihazlara yeter mi hızı 4k falan için

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Şunu alsanız daha iyi olur

Luck Star

Luck Star

Üye
Valla hiç gerek yok daha hızlı sına. Kandırmaca olduğunu düşünüyorum çünkü 20mb yazma hızı var bendeki kartta ama 4k çekim de yapıyor oyun da acıyorum aşırı hızlı telefona etki etmedi.

Aldığım kart Samsung evo Plus kırmızı olan.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Edit: yukarıdaki resimdeki kartı samsungun pro Plus sandım 90
5mb okuma 80mb yazma olan. Ona gerek yok demek istedim :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Hatta üstteki arkadaşın attığı kart işte. 80mb okuma 20mb yazma var testte 70-80mb okuma 20-25mb yazma çıkıyor. Gayet memnunum. Hız hız dedikleri bence dslr falan için herhalde. Etkisini gözle göremezsiniz s7 gibi hızlı cihazda.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Şunu alsanız daha iyi olur
Bu biraz pahalı ona göre ama bu da daha iyiymiş be

Adanalim

Adanalim

Üye
iyi aksamlar, burada ekran resmi nasil paylasilir?

Luck Star

Luck Star

Üye
iyi aksamlar, burada ekran resmi nasil paylasilir?
İyi akşamlar , MaxiCep uygulamasi var ister onunla ister resmi, bir resim yükleme sitesine yükleyip forumdan resim ekleme kısmına linkini yapıştırıp ekleyebilirsiniz.

hikmet366

hikmet366

Üye
Tapatalk kullanarak resim yükleyebilirsiniz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BelaMonte

BelaMonte

Üye
*#0*# den şu geçirip geçirmeme testi yapılıyormuş. Aramaya onu yazın. Çıkan ekranda sensör e tıklayın. Orada barometer var, o ekrana bastırınca artması gerekiyor. Sizde deneyebilir misiniz o ne kadar ve bastırınca ne kadar artıyor?

Luck Star

Luck Star

Üye
*#0*# den şu geçirip geçirmeme testi yapılıyormuş. Aramaya onu yazın. Çıkan ekranda sensör e tıklayın. Orada barometer var, o ekrana bastırınca artması gerekiyor. Sizde deneyebilir misiniz o ne kadar ve bastırınca ne kadar artıyor?
Ekrani kırarsın dh forumdaki dedelerin yaptığı iş o. Bir türlü tatmin olmuyorlar şu böyle şu şöyle. Fazla arttığı falan yok amca 1 artıyor bir sürü cihazda denedim. Daha bastirirsan ekran kırılır.

Luck Star

Luck Star

Üye
Çok merak ediyorsan da 986 mesela bende bastırınca 987 oluyor ama saçma bence.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Çok merak ediyorsan da 986 mesela bende bastırınca 987 oluyor ama saçma bence.

:D aynen tamam. Benim batarya sorunu yerine oturmaya başlıyor sanırım şimdi mutlu olmaya başladım. Yada apus booster indirdim o bunu sağlamış olabilir. Galaya s2 varken onda da indirmiştim apus uzun ise yaramisti

Luck Star

Luck Star

Üye
Valla ben hiç bir şey kullanmıyorum ne var ne yok açık. Üstüne bugün Google now un türkçeyi desteklediğini de görüp onu da açtım :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ee akşam kaçta kaç oluyor batarya? Sabah kaçta kullanmaya başlıyorsun?:D

Luck Star

Luck Star

Üye
Sabah 9 da başlıyorum ertesi gün akşama doğru bitiyor saat 5 gibi. 8-8.5 saat ekran süresi alıyorum.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Dün 8 de kullanmaya başladım. Tüm uygulamalar güç tasarrufunda ama telefon güç tasarrufunda değil. Şimdi iyi oku,
30dk Chrome 111 mah yemiş
10dk moovit (otobüs metro ile yok bulma programi) 111 mah yemiş
Google hizmetleri 16dk çalışmış 117 mah yemiş
50dk kafa topu oynadım 174 mah yemiş
Hücre askıda 23 dk, 193 mah
Pokemon go 46dk oynadım 300 mah yemiş
Android sistemi 3 saat 18 dk 430 mah yemiş
Android OS 1 saat 50 dk ile 506 mah yemiş
Ekran 4 saat 42 dakika 817 mah yemiş..

Ve batarya saat 10 da falan %17 idi. Özellikle saat başına ekranın ve Android sisteminin yedigi mAh yi hesaplayatağım da normal mi diye aynı şekilde sende müsait olunca yazabilir misin?
Bunu yazarken %1 gitti, birazdan bir tane daha gider %2 olur 5 dk içinde :D

Üst Alt