Luck Star
Üye
Kendini kapatıyor onlar. O ikisi en hızlı çekirdek sadece oyunda falan açar. Eğer ikisi çalışırsa tam güçte 2600mhz olur. Son 4 çalışırsa hepsi 2300mhz olur. Tamamı çalışırsa 4x 2300mhz 4x 1600mhz.Arkadaşlar CPU-Z de 2 çekirdek çalışmıyor görünüyor, kendi kendine mi durmuş vaziyetteler yoksa arızadan dolayımı öyle?
Eyvallah hocam içim rahatladı Vallahi.Kendini kapatıyor onlar. O ikisi en hızlı çekirdek sadece oyunda falan açar. Eğer ikisi çalışırsa tam güçte 2600mhz olur. Son 4 çalışırsa hepsi 2300mhz olur. Tamamı çalışırsa 4x 2300mhz 4x 1600mhz.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet. Galaxy app store'da samsung'un kendi müzik uygulamasınıds indirebiliyorsun.Millet sizde de müzik çalar olarak sadece Google play müzik mi var?
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Evet. Samsung Galaxy Appsten müzik ve video indirebilirsinMillet sizde de müzik çalar olarak sadece Google play müzik mi var?
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Aynen Samsung Müzik çalarını koymamış. Arka planda çok çalıştığı için ben Google müziği devre dışı bıraktım. Poweramp kullanıyorum.Millet sizde de müzik çalar olarak sadece Google play müzik mi var?
Nasıl Poweramp memnun musunuzAynen Samsung Müzik çalarını koymamış. Arka planda çok çalıştığı için ben Google müziği devre dışı bıraktım. Poweramp kullanıyorum.
Samsung un kendi müzik çalarını hiç kullanmadım 2 yıldır powerampı kullanıyorum. Kulaklık performansı harika.Nasıl Poweramp memnun musunuz
Tavsiyeniz için teşekkür ederim deneyeyim bendeSamsung un kendi müzik çalarını hiç kullanmadım 2 yıldır powerampı kullanıyorum. Kulaklık performansı harika.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim bu programı da deneyeceğimjed audio plus pro çok iyi ses son ses bozma yok çok kaliteli bas
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5 liraya şeffaf kılıf almıştım onu kullanıyorum ama onu da sevmiyorum çabuk sararıyor ve kılıfa bi toz girince kılıf yüzünden telefona yapışıyor.Arkadaşlar kılıf ne kullanıyorsunuz? Aslında cihazı kılıfla kapatıp kullanmak hiç istemiyorum ama çok kayıyor. Siz hangi kılıfları kullanıyorsunuz ve kılıfa ne kadar ücret verdiniz?
SM-G930F cihazımdan gönderildi
Aynen aynısından kullanıyorum şuan bende memnun değilim.5 liraya şeffaf kılıf almıştım onu kullanıyorum ama onu da sevmiyorum çabuk sararıyor ve kılıfa bi toz girince kılıf yüzünden telefona yapışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?