Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Klübü

Arkadaşlar notlar kilitlenmiyor mu? Eski cihazımda (S4) notu kilitle menüsü vardı bunda yok. 3.parti yazılım kullanmak istemiyorum.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galaxy apps gir Snot uygulamasını indir. 3.parti olmayan en iyi çözüm.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tepkiler: baby_face_
Not kilitleme derken

SM-G930F ile uygulamasından gönderildi.
Cihazın kendi notlar uygulaması var sS4 de S Memo ismindeydi burda notlar diye adlandırılmış. Sen memoda her ayrı notu şifreleyebiliyorduk burda o seçeneği bulamadım. Samsung marketten Sayın Memo indiriyorum sanırım onda vardır o şekilde halledeceğim.

Not oluşturup bu şekilde seçtin mi?

Eğer yine olmazsa S note extansion pack adındaydi sanırım ona benzer bu uygulama var s note a özellik ekliyor onu yükle.

Aynen paketi indirince çıktı şimdi teşekkürler @Luck Star

Tepkiler: Luck Star
Mobil veri surekli acikti ve sosyal medyada çok takildim ama yinede iyi dayandi

Beyler note 5 mi yoksa s7 mi. Hangisi kullanılabilir sizce?

Galaxy S4 Mini İle Uygulamasından Gönderildi

Birisi phablet ve s-pen'i var öteki normal yüksek donanımlı suya dayanıklı bir telefon. Bence S7. Şarjı çok uzun gidiyor.

Tepkiler: __xXx__ ve Luck Star

Note 6 bekliyim desen hadi neyse de s7 kat kat daha iyi. Note 5 in şarjı fazla gitmiyor. S7 daha fazla ve donanım çok daha iyi. Ekranda da geliştirmeler ve kamerada. Ben s7 derim.

Tepkiler: __xXx__
S Pen filan gereksiz bence. S7 hem son cihaz hem de donanımsal olarak daha iyi diyorsunuz yani

Ben büyük ekran sevmediğim için s7 aldım.Bataryası gerçekten harika sabah 7:40 da şarjdan çektim bugün elimden hiç düşmedi şuan itibariyle şarjı %30.

Peki. Teşekkürler.

Bende Vo Lte yazıyor mobil veri işaretinin yanında ama sende yok neden? @TayfurBeyy

3g ile baglaniyorum hala 4.5G tam destek olmadigi icin ikide bir kopma falan oluyor sistem oturana kadar 3gye devam

Tepkiler: __xXx__ ve hasanrazor

Rancho

Üye
Ben sabah 6:30 da şarjdan çıkarıyorum bütün gün arama yapıyorum ve 4.5G VoLTE sürekli açık 5,5 saat ekran süresi veriyor. Akşam 9 buçuk 10 gibi takıyorum şarja.

Ben sabah 6:30 da şarjdan çıkarıyorum bütün gün arama yapıyorum ve 4.5G VoLTE sürekli açık 5,5 saat ekran süresi veriyor. Akşam 9 buçuk 10 gibi takıyorum şarja.
Ama ben arama yapmadim surekli face twitter falan takilidim oyunda oynadim arada

Tepkiler: hasanrazor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: 'Şeref', hasanrazor ve The Pancar
Arkadaşlar CPU-Z de 2 çekirdek çalışmıyor görünüyor, kendi kendine mi durmuş vaziyetteler yoksa arızadan dolayımı öyle?

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar CPU-Z de 2 çekirdek çalışmıyor görünüyor, kendi kendine mi durmuş vaziyetteler yoksa arızadan dolayımı öyle?
Bu işlerden iyi anlayan bir arkadaşım gerek olmadığı için çalışmadığını söylemişti

SM-G930F ile uygulamasından gönderildi.

Tepkiler: baby_face_