Luck Star
Üye
Galaxy apps gir Snot uygulamasını indir. 3.parti olmayan en iyi çözüm.Arkadaşlar notlar kilitlenmiyor mu? Eski cihazımda (S4) notu kilitle menüsü vardı bunda yok. 3.parti yazılım kullanmak istemiyorum.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cihazın kendi notlar uygulaması var sS4 de S Memo ismindeydi burda notlar diye adlandırılmış. Sen memoda her ayrı notu şifreleyebiliyorduk burda o seçeneği bulamadım. Samsung marketten Sayın Memo indiriyorum sanırım onda vardır o şekilde halledeceğim.Not kilitleme derken
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Bende kilitle seçeneği çıkmadı!Galaxy apps gir Snot uygulamasını indir. 3.parti olmayan en iyi çözüm.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birisi phablet ve s-pen'i var öteki normal yüksek donanımlı suya dayanıklı bir telefon. Bence S7. Şarjı çok uzun gidiyor.Beyler note 5 mi yoksa s7 mi. Hangisi kullanılabilir sizce?
Galaxy S4 Mini İleLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızUygulamasından Gönderildi
Note 6 bekliyim desen hadi neyse de s7 kat kat daha iyi. Note 5 in şarjı fazla gitmiyor. S7 daha fazla ve donanım çok daha iyi. Ekranda da geliştirmeler ve kamerada. Ben s7 derim.Beyler note 5 mi yoksa s7 mi. Hangisi kullanılabilir sizce?
Galaxy S4 Mini İleLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızUygulamasından Gönderildi
Bende Vo Lte yazıyor mobil veri işaretinin yanında ama sende yok neden? @TayfurBeyy
Ama ben arama yapmadim surekli face twitter falan takilidim oyunda oynadim aradaBen sabah 6:30 da şarjdan çıkarıyorum bütün gün arama yapıyorum ve 4.5G VoLTE sürekli açık 5,5 saat ekran süresi veriyor. Akşam 9 buçuk 10 gibi takıyorum şarja.
Bu işlerden iyi anlayan bir arkadaşım gerek olmadığı için çalışmadığını söylemiştiArkadaşlar CPU-Z de 2 çekirdek çalışmıyor görünüyor, kendi kendine mi durmuş vaziyetteler yoksa arızadan dolayımı öyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?