Bahadir_fb
Üye
Şans değil ben serviste staj yaptım. Fatura yoksa aldığın yere gidip aslını istetiyor. Faturasız işlem yapilmaz
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fatura sisteme bir şekilde girilmiştir. Cihazın imeisine bakılıp adamın bu cihazı ne zaman aldığını bilemez sonuçta
Operatorden mi aldınız?
Benim aldığım adam inşallah bir şekil kayıt ettirmiştir ne olur ne olmaz yada umarım imei den anlarlar. Ama yinede satın aldığım telefonundan iletişime geçip onlara kimin sattığını bulup onla iletişime geçmem lazım ki çok zor ihtimal
%20 benim salaklığım %80 telefoncunun şerefsizliği. Kutusunu da eksik verdiler zaten sordum yok alırken kontrol edemiyorlarmis kutuyuNormal telefoncu dan aldım semtte
Niye faturasız aldınız? Yarın çalıntı diye Kapına dayanabilirler
Kutusunda neyi eksik mesela?%20 benim salaklığım %80 telefoncunun şerefsizliği. Kutusunu da eksik verdiler zaten sordum yok alırken kontrol edemiyorlarmis kutuyu
USB connecterKutusunda neyi eksik mesela?
Soğumayla telefona bir şey olsa soğuk yerde kullananlar ne yapacakBeyler ben telefonu buzlu suya sokup 20 dereceye indirdim ya biri bana içinde ki soğutma sistemini catlattin 2 haftaya telefon ısındı diye hata verip resettlement başlar dedi sizce ne kadar doğru bana mantıklı gelmedi
Kaynar suyun bulunduğu bardağı buzlu suya sokarsan bardak çatlar. Ama telefon ne kaynar su sıcaklığında ne de bardak kadar dandik bir materyal var. Bana kalırsa yapılmaması lazım ama telefonun belli bir noktası ısınıyor zaten pek zararı olacağını sanmıyorum..Beyler ben telefonu buzlu suya sokup 20 dereceye indirdim ya biri bana içinde ki soğutma sistemini catlattin 2 haftaya telefon ısındı diye hata verip resettlement başlar dedi sizce ne kadar doğru bana mantıklı gelmedi
Çatlasa bile exynos o kadar ısınan bir işlemci değil soğutucu olmasa da çalışır hem taa içindeki soğutucu çatladıysa ekranı da çoktan çatlamış olmalıydı bence ekran belki çok sıcak değil ama soğutucu da içeride ısıyı o kadar hızlı alamaz ya da veremeKaynar suyun bulunduğu bardağı buzlu suya sokarsan bardak çatlar. Ama telefon ne kaynar su sıcaklığında ne de bardak kadar dandik bir materyal var. Bana kalırsa yapılmaması lazım ama telefonun belli bir noktası ısınıyor zaten pek zararı olacağını sanmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?