bahtiyarus
Üye
İnşallah iz olmaz , üstte altta hafif açılmalar oldu , kırılmaz cam ben bulamadım ve de nasıl bulacağımıda bilmiyorumAbi onu bir arkadaşım taktırdı onun dediğine göre hem çabuk kalkıyormuş hem de kalkınca ekranda iz bırakıyormuş
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
S7 yi ben tek geçerim m10 hikaye HTC nin ve bazı kullanıcıların abartmasından başka birşey değilGençler ileride not serisi kısmet olmazsa s7 yada m10 arasında kaldım lakin htc m10 sanki eski s2 gibi tasarım önden cacık. Ama tasarımı gözümden attim önemli olan işlev ve kalite. Tek eksik yağmurda su alıyor s7 almıyor sadece hava alıyor
m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen o büyük sıkıntı ben samsung a durum ile ilgili mail attım geri dönmediler daha2 aydır S7 kullanıyorum. Elime 10larca telefon geçmesine rağmen kusur bulamadığım tek telefon S7. Sadece ekrana uygun kırılmaz cam olmaması sıkıntı.
samsung bu konuda bişey yapmaz benceAynen o büyük sıkıntı ben samsung a durum ile ilgili mail attım geri dönmediler daha
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Grup konuşmalarında öyle oluyor sadeceGençler WhatsApp ta şöyle bir durum yaşıyorum:
Mesela birinden mesaj geldi ve ben bunu okumadım daha sonra gelen mesajlar için sesli uyarı gelmiyor
Bu durumu yaşayan var mı başka
Aynen neden öyle bu bir sorun değil değil miGrup konuşmalarında öyle oluyor sadece
Hayır o sorun değil watsabın yaptığı bişey ve bence güzel bişey düşünsene 10 kişi var grupta hepsi yazıyor telefon susmazzAynen neden öyle bu bir sorun değil değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?