teknolojibaronu
Üye
6 aydır patlamayan s7'lerin son 1 ayda note7 ile patlıyor olması ve üstelik apple lanmanından sonra s7'lerin patlamaya başlaması bana organize gibi geliyor. (Note7 müstesna)Bir haber sitesinde gördüm kadının telefonu masanın üstünde s7 telefon patlıyor bir anda şişmiş ve patlamış
Samsung açıklaması ise
Samsung s7 telefonunda üretim hatası bulunmamaktadır diyor
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haber Kaldırılmış Şimdi6 aydır patlamayan s7'lerin son 1 ayda note7 ile patlıyor olması ve üstelik apple lanmanından sonra s7'lerin patlamaya başlaması bana organize gibi geliyor. (Note7 müstesna)
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaslar Vr için oculus uygulamasi kullanip da telefonda donma kasma vs sorunlar yaşayan varsa vr uygulamalarını kaldırın sorun düzeliyor. Oculus guncellenene kadar vr kullanım dışı kaldı :/samsung'tan hediye gr vr ım geldi. Başvurudan itibaren 20 günde elime geçti
Dün itibariyle ben dahil bircok kullanıcı oculus uygulamasi dolayisiyla ciddi problemler yasadik. Dün guncelleme gelmisti oculusa o güncellemeyi yapanlar problem yasiyor.Öyle bir sorun yaşamadım
Oculus son yaptigi güncelleme ile s7 edge de sorun çıkartıyor. Telefon cok ısınıyor sarji cabuk bitiyor veya surekli donup kasiliyor uygulamayi silin ve yeniden baslatin düzelecektirNe gibi ? Benim telefonda Android sistemini çok kullanmaya başladı ve şarj çabuk bitiyor
Ben hiybrid neo aldım ön cercevenin siyah kisimlarin cok toz toplamasi nedeniyle memnun degilim ama h videoda hepsini detayli incelenmişler izlemediyseniz bi bakın derim.Spigen Galaxy S7 Edge Kılıf Ultra Rugged Armor - 556CS20033
Spigen Galaxy S7 Edge Kılıf Slim Armor Metal Slate - 556CS20025
bu iki kılıfdan hangisini önerirsiniz ya da hangi kılıfı almalıyım?
a çok güzelmiş izlememiştim çok sağolun. hybrid neo için yorumunuzu dikkate alıcamBen hiybrid neo aldım ön cercevenin siyah kisimlarin cok toz toplamasi nedeniyle memnun degilim ama h videoda hepsini detayli incelenmişler izlemediyseniz bi bakın derim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet.bu parmak izi okuyucu ekranı uyandırmadan çalışmıyor, illa home tuşunamı basmak gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?