Karşılaştırma Samsung Galaxy S7 Edge ile LG G5 Kamera Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S7 Edge ile LG G5 Kamera Karşılaştırması
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son zamanların en popüler telefonlarından ikisi olan S7 Edge ile G5 kamera konusunda karşılaştırılmış.​

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bazı Yerlerde G5 Renkleri Daha Doğru Çekiyor S7 Edge Beyaz Dengesini Güzel Ayarlıyor Video Çekiminde G5 Daha İyi Duruyor

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Bazı Yerlerde G5 Renkleri Daha Doğru Çekiyor S7 Edge Beyaz Dengesini Güzel Ayarlıyor Video Çekiminde G5 Daha İyi Duruyor
Aslında daha önce LG kullandığım için bu konuya aşinayım. Doğru çekiyordan daha ziyade soluk çekiyor. Yani tamam doğru renge yakın bir renk çıkıyor ortaya ama bunu beğenmiyoruz. Daha canlı daha aydınlık olsun istiyoruz. Bu konuda S7 Edge çok başarılı. OIS konusunda ise zaten bu işe ilk adım atan firmalardan olduğu için LG'nin daha başarılı olduğunu gözlemleyebiliyoruz.

yeumyang

yeumyang

Moderator
Fotografta edge daha iyi video da g5 daha iyi gibi

• Beğen
turancen

turancen

Üye
Neresinden tutsak iki tarafı ...klu değnek :D Kiminde kamera çekimi kiminde video çekimi iyi, bu işin sonu yok arkadaşlar :D

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Neresinden tutsak iki tarafı ...klu değnek :D Kiminde kamera çekimi kiminde video çekimi iyi, bu işin sonu yok arkadaşlar :D
Video çekiminden ziyade G5 OIS konusunda iyi. Sonuçta renkleri ve düşük ışıkta güzel görüntüyü verenin S7 Edge olduğu görünüyor yani video da çekse fotoğrafta çekse farketmez ama sallanması sıkıntı tabii ki. OIS konusunu da başka videolardan bakmak lazım o kadar sallanması normal değil :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Edge hakkını veriyor, maviler daha mavi gerçek gün yüzünü gösteriyor, Hem video hemde fotoğraf aynı değerlere renklere sahip, Lg dediğiniz gibi gerçek renkler veriyor ancak yağmurlu havada çekilmiş hissiyati verdi.
Her iki telefonun da kamera ayarlarından ufak oynamalar yapılırsa fark olmayacaktır.
En üst seviye telefonlar da kamera olayına fazla takılmamak gerek.

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref' ve Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Ben de şunu fark ettim. Videonun son kısımındaki yürüyen kız haricinde diğer tüm video kıyaslamasında S7 sallanmazken G5 sallanıyor ama nasıl oluyorsa o son kısımda sanki S7 deki OIS özelliği kapanmış gibi zangır zangır sallanıyor. İlginç geldi ancak iki kamerayı da iyi buldum her ne kadar G5 puslu çekse de.

Son düzenleme:

Üst Alt