Haber Samsung Galaxy S6 tüm detayları ile karşınızda

Note serisinin rakipsiz olmasının sebebi ekran ve kalemden çok içinde barındırdığı yazılımdır. LG arayüzünde olduğu gibi bu özellikleride portlamaya çalışıp eline yüzüne bulaştırmaması dileğiyle...

Kesinlikle cok daha ozgun bir yazilim yapacaklarindan eminim.

Kim bilir.. Bakarsın deri görünümlü yaparlar.

(NOTE 3 NOTE 4)

Lg gordugum en ozgun ve yaratici firma.Ya metal olur ya da flexlerdeki gibi cizikleri kendi gideren.

Yabanci kaynaklar dahil herhangi bir bilgi bulamadim pek acikcasi merak da etmedim.Otomotiv sektorundede kullanilmis daha once sagliga zararli olacagini sanmiyorum

LG tasarım özgünlüğune şapka kaldırılcak bir marka elbette ama yazılımda samsung portlarıyla yapıldığını okumuştum forumda.

Ben samsung benzeri pek bir sey goremiyorum acikcasi.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Telefonuna bakınca aynı yazılımı farklı isimlerle bulabilirsiniz.

Benzerlikler olabilir ama bu portla yapildi demek ne kadar dogru.G3 deki multi window su note daki yan menuden uygulamayi cekip calistirmayla ayni islevde bunu diger markalar da farkli isimlerle yapabilir sonucta android icin gereken bir sey iki uygulama ayni ekranda vs ekranlar da buyumusken.Amac ayni olunca farkli isimlerde farkli yapilarda ayni islev gorulebilir.
Dostum ekledigin modelleri defalarca kurcaladim benzerlik ayri bir seydir dupeduz kopyalamak ayridir lg sadece dis tasarim degil yazilimiyla da ozgundur.G Pro,G Pro 2,G flex ve G flex 2 yi incelersen kullanim kolayligi saglayan ozgun unsurlari gorursun.G2 ve G3 zaten artik bilinen modeller diye saymadim bile.

Anladim da anlam veremedim s4 ve note 2 disi benizyo ici farkli mi demek istedin?

Darqos

Üye
Haklısın Hatta Samsung Apple dan çaldığı için davalı olmuşlardı

Tam üzerine konusmusken bugün G4 görüntüleri sızdırıldı diye haberler çıkmıs.Cihaz G4 degil Snap610 kullanıldıgını gösteren fotosu gizlenmis haberlerde ve G4 diye lanse edilmis.Cihaz metale benziyo bu da G4'ün metal gelme olasılıgını yükseltmekte.Tabi alt segment telefonu metal yapıp G4'ü polikarbon yapmazlarsa.Cihazdaki diger bir ayrıntı arka sol üstte kalem olma ihtimali var.Acaba G4'ün Stylus modeli gibi bir sey mi bu? G3'ün Stylus modeli de mtk islemci kullanıyodu bilindigi üzere bunda da S610 kullanılmıs olabilir.

Bence sen yeni konu aç sonuçta bura samsung S6 konusu.

Haber niteligi tasıyacak bir durumu yok bugün konusuldugu için fotoları ekledim

Tepkiler: B.A.R.O.N
samsung bu kafayla giderse satışları daha da düşer.Akıllarını o bataryayı yükseltmek yada o kasa tasarımını değiştirmek gelmediği sürece satışları düşmeye devam edecektir.Hep aynı kasa aynı arayüz aynı menü sinir bozucu gerçekten