Öneri Samsung Galaxy S6 Marsmallow

avast

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S6 Marsmallow
merhabalar hocam bildiğiniz üzere türkiye dışında çoğu ülkeye güncelleme geldi başka bir ülkenin misal fransa romunu kursam csc değişecek garanti dışı bırakıyormu bu

merhabalar hocam bildiğiniz üzere türkiye dışında çoğu ülkeye güncelleme geldi başka bir ülkenin misal fransa romunu kursam csc değişecek garanti dışı bırakıyormu bu
@Bahadir_fb çıkmıyor ama Şans işte olurda ya görürse ne yapacaksın Ama Samasung yetilisi bu ay içinde bazı modeller için geleceğini söyledi edge plus modeline misal gelmiş

Tepkiler: Bahadir_fb

avast

Üye
    Konu Sahibi
sıkıntı çıkmasa bile birdaha türkiyeden ota güncelleme alamıyoruz artık hangi ülkenin csc si ise ordan alıyoruz o yüzden bekledim şu zamana kadar

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bunlardan biri olabilir sadece bunlar kaldı

Ekli dosyalar

Garanti dışı kalacağını sanmam 5-6 kere servise verdim cihazı başka Romla sorun çıkarmadılar.
sıkıntı çıkmasa bile birdaha türkiyeden ota güncelleme alamıyoruz artık hangi ülkenin csc si ise ordan alıyoruz o yüzden bekledim şu zamana kadar

Fransa romu zaten hep ilk güncellemeyi alıyor bir şeyden mahrum kalmazsın. Türkiyeye özel bir şey olmuyor romun içinde sorun yapmaya gerek yok.
@Bahadir_fb çıkmıyor ama Şans işte olurda ya görürse ne yapacaksın Ama Samasung yetilisi bu ay içinde bazı modeller için geleceğini söyledi edge plus modeline misal gelmiş

Note 5 e geçtim bende s6 yıda abime verdim

avast

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlınolsun nasıl s6 ya göre hoş değiştiremem 9 ay daha taksiti var
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bunlardan biri olabilir sadece bunlar kaldı
Ne bunlardan biri olabilir hocam ? O ülkelere gelmedimi türkiye yok listede

Note serisini hiç sevmiyorum ama note 5 bambaşka bir cihaz olmuş
Uzay grisi aldım çevremdekilere s7 diyorum herkes inanıyor
Şarj olarakta aşırı iyi sabahtan akşama şarj gidiyor ve 6 saat ekran süresi veriyor 3g ile

Türkiyeye bir ülkenin referans gibi birşey gösterilmiş ne zaman gelir bilmiyorum ama samsung yetkilisi bu ay içinde geleceğini konuştu.
Hayırlı olsun s6 dan yazılım olarak nasıl

Türkiyeye bir ülkenin referans gibi birşey gösterilmiş ne zaman gelir bilmiyorum ama samsung yetkilisi bu ay içinde geleceğini konuştu.

Yazılım derken Bi fark yok performans ve pil daha iyi ve görsel olarak daha güzel

Tepkiler: hikmet366

avast

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım derken Bi fark yok performans ve pil daha iyi ve görsel olarak daha güzel
Bütçe olarak çok zorluyordu yoksa bir note denemek isterdim

Hocam ayın sonlarına geldik note 5 e bugün güncelleme gelmiş ama samsung bilmiyor bile