Öneri Samsung Galaxy S6 Marsmallow

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S6 Marsmallow
merhabalar hocam bildiğiniz üzere türkiye dışında çoğu ülkeye güncelleme geldi başka bir ülkenin misal fransa romunu kursam csc değişecek garanti dışı bırakıyormu bu

hikmet366

hikmet366

Üye
merhabalar hocam bildiğiniz üzere türkiye dışında çoğu ülkeye güncelleme geldi başka bir ülkenin misal fransa romunu kursam csc değişecek garanti dışı bırakıyormu bu
@Bahadir_fb çıkmıyor ama Şans işte olurda ya görürse ne yapacaksın Ama Samasung yetilisi bu ay içinde bazı modeller için geleceğini söyledi edge plus modeline misal gelmiş

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
sıkıntı çıkmasa bile birdaha türkiyeden ota güncelleme alamıyoruz artık hangi ülkenin csc si ise ordan alıyoruz o yüzden bekledim şu zamana kadar

hikmet366

hikmet366

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bunlardan biri olabilir sadece bunlar kaldı

Ekli dosyalar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

Garanti dışı kalacağını sanmam 5-6 kere servise verdim cihazı başka Romla sorun çıkarmadılar.
sıkıntı çıkmasa bile birdaha türkiyeden ota güncelleme alamıyoruz artık hangi ülkenin csc si ise ordan alıyoruz o yüzden bekledim şu zamana kadar

Fransa romu zaten hep ilk güncellemeyi alıyor bir şeyden mahrum kalmazsın. Türkiyeye özel bir şey olmuyor romun içinde sorun yapmaya gerek yok.
@Bahadir_fb çıkmıyor ama Şans işte olurda ya görürse ne yapacaksın Ama Samasung yetilisi bu ay içinde bazı modeller için geleceğini söyledi edge plus modeline misal gelmiş

Note 5 e geçtim bende s6 yıda abime verdim :)

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Garanti dışı kalacağını sanmam 5-6 kere servise verdim cihazı başka Romla sorun çıkarmadılar.

Fransa romu zaten hep ilk güncellemeyi alıyor bir şeyden mahrum kalmazsın. Türkiyeye özel bir şey olmuyor romun içinde sorun yapmaya gerek yok.

Hayırlınolsun nasıl s6 ya göre hoş değiştiremem 9 ay daha taksiti var :D
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bunlardan biri olabilir sadece bunlar kaldı
Ne bunlardan biri olabilir hocam ? O ülkelere gelmedimi türkiye yok listede

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

Note serisini hiç sevmiyorum ama note 5 bambaşka bir cihaz olmuş :)
Uzay grisi aldım çevremdekilere s7 diyorum herkes inanıyor :D
Şarj olarakta aşırı iyi sabahtan akşama şarj gidiyor ve 6 saat ekran süresi veriyor 3g ile :)

hikmet366

hikmet366

Üye

Türkiyeye bir ülkenin referans gibi birşey gösterilmiş ne zaman gelir bilmiyorum ama samsung yetkilisi bu ay içinde geleceğini konuştu.

Hayırlı olsun s6 dan yazılım olarak nasıl

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Türkiyeye bir ülkenin referans gibi birşey gösterilmiş ne zaman gelir bilmiyorum ama samsung yetkilisi bu ay içinde geleceğini konuştu.

Yazılım derken Bi fark yok performans ve pil daha iyi ve görsel olarak daha güzel :)

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım derken Bi fark yok performans ve pil daha iyi ve görsel olarak daha güzel :)
Bütçe olarak çok zorluyordu yoksa bir note denemek isterdim :D

Hocam ayın sonlarına geldik note 5 e bugün güncelleme gelmiş ama samsung bilmiyor bile

hikmet366

hikmet366

Üye
Bütçe olarak çok zorluyordu yoksa bir note denemek isterdim :D

Hocam ayın sonlarına geldik note 5 e bugün güncelleme gelmiş ama samsung bilmiyor bile
Facebook maderotor lerin haberi yoktur veya twitter

Üst Alt