Haber Samsung Galaxy S6 Egde Çekiç Testi

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Sanane diye birşey olamaz sen burda eleştiri yapıyorsun sonra sanane diye sıyrılmaya çalışıyorsun eleştiri hakkın varsa eleştirilenlerinde cevap hakkı vardır.
Hem öyle fikirde bulunmadım diyorsun hemde böyle diyorsun. Böyle kafaları çok merak ediyorum.
Sıyrılmayada çalışmıyorum. Yeniden yazmak zorunda kalıcam herhalde. Kullandığınız telefonlara bakınca ve yorumlara bakınca hangi marka sevdalısı olduğunuz belli. Bu yorumunu da isteyen üstüne alınsın isteyen alınmasın beni ilgilendirmez.
 


teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Evet gayet iyi belli oluyor. ;)
Ayrıca "böyle kafaları merak ediyorum" tabiri aşağılayıcı bir tabir olarak anlaşılabiliniyor lütfen daha saygın bir dille konuşunuz.
 
  • Beğen
Tepkiler: xmustx
0MG90

0MG90

Üye
İstediğim gibi konuşurum buna sen değil gerekirse adminler karar verir cezamı alırsam da alırım.
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Saygın bir dille istediğini konuş istediğini yazman kişileri aşağılama hakkını vermez.
Saygılar.
 
  • Beğen
Tepkiler: xmustx
Luck Star

Luck Star

Üye
Marka sevdasından değil bu yapılanları hangi telefonlara yaparlarsa yapsınlar buna test diyemezler. Adam telefonu zevkine parçalamış sadece.

Bunu düşünebilmek için Samsung kullanıyor olmam gerekmiyor LG kullanıyorum hem de son 2 serisi.
 
xmustx

xmustx

Üye
Lütfen anti samsungcular hiç bir şekilde burayı kirletmesin mümkünse !
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yere ya da suya düsürme testlerini anlarım çünkü günlük kullanımın içinde olan durumlar bunlar ama bu çekiçle test etmeyi biri açıklayabilir mi bana?
Psikolojileri bozuksa herhangi bir markadan kendilerine özel sinir nöbeti anında çekiç darbelerine dayanacak bir model mi istiyolar anlamadım tam.Bu da mı bize olmamıs demek istiyolar yani?
 
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet, ~N.A.W.Y~, xmustx ve 1 kişi daha

Benzer Konular



Üst Alt