Haber Samsung Galaxy S6 Egde Çekiç Testi

Sponsorlu Bağlantılar

yagizuyar7

yagizuyar7

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S6 Egde Çekiç Testi
İçimizi açıtan bi video tabikide
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Luck Star

Luck Star

Üye
Bir şeyi test etmek bu değildir, beynini fazlasıyla kullanan birini izliyoruz.

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Yok kardeş bu telefonda olmamış. Bem ki hergün çekiçle telefona dalan adamım böyle çabuk dağılanını görmedim. :P

MaxipmaN

Üye
gorllia glass 4 fıs çıktı

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Dalga geçiyor resmen saçmalık.

xmustx

xmustx

Üye
Napsın samsung düşmanıdır kesin :D

0MG90

0MG90

Üye
Test işte ne bekliyorsunuz, herkes drop test mi çeksin? Yorumlara bak ya, marka sevginizi bu kadar belli etmeyin.

Luck Star

Luck Star

Üye
Araba ureticileri test yaparken uçurumdan aşağı mi atiyor ? Mantikli ve akilli olmak lazim biraz drop testi bile 2metre yuksekten yapan var elinden duser cebinden duser gorende kartopu oynar gibi telefonla oynuyoruz sanir.

0MG90

0MG90

Üye
Bu yorumları buraya atan tek sizlersiniz gerçekten. Diğer forumlara bakın biraz.

Luck Star

Luck Star

Üye
Diğer forumlara bakacak olsak burada işimiz ne. Sniper ve GoPro alıp YouTube da para kazanmak için telefonlara ateş eden akıl yoksunu adamın yaptığından başka bir şey değil bu.

mrzstyl

mrzstyl

Üye
#direns6edge

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Her telefonda olduğu gibi mutlu son.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
0MG90

0MG90

Üye
Akılcıl ve mantıklı fikirler beyan etmek forumu kalitesiz mi gösterdi size?
Akılsızca ve mantıksızca fikirler beyan ediyorsunuz demedim, forum kalitesiz de demedim. Marka sevdanızı abartıyorsunuz dedim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Akılsızca ve mantıksızca fikirler beyan ediyorsunuz demedim, forum kalitesiz de demedim. Marka sevdanızı abartıyorsunuz dedim.
Anladım ben öyle bir fikirde bulunmadım yalnız forumda ismi S6 yerine Zx veya Mx yazsaydı kimse siz gibi marka sevdanız'ı abartıyorsunuz demezdi dedirtilmezdi. :)

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
0MG90

0MG90

Üye
Anladım ben öyle bir fikirde bulunmadım yalnız forumda ismi S6 yerine Zx veya Mx yazsaydı kimse siz gibi marka sevdanız'ı abartıyorsunuz demezdi dedirtilmezdi. :)
Ya bu benim fikrim sana ne. Atılan yorumlara bakınca onu anlıyorum özellikle hangi telefonları kullandıklarına bakınca.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ya bu benim fikrim sana ne. Atılan yorumlara bakınca onu anlıyorum özellikle hangi telefonları kullandıklarına bakınca.
Sanane diye birşey olamaz sen burda eleştiri yapıyorsun sonra sanane diye sıyrılmaya çalışıyorsun eleştiri hakkın varsa eleştirilenlerinde cevap hakkı vardır.

• Beğen
Tepkiler: xmustx