Kardeş ne olsun istiyorsun?gorllia glass 4 fıs çıktı
ilk mesajınla benim mesaj aynı kapıya çıkıyor, bu soruyu sana da sormak lazımKardeş ne olsun istiyorsun?
İlk msjımda bu testlerin saçmalığını ironi yaparak anlattım aynı kapıya çıkmıyor.ilk mesajınla benim mesaj aynı kapıya çıkıyor, bu soruyu sana da sormak lazım
Akılcıl ve mantıklı fikirler beyan etmek forumu kalitesiz mi gösterdi size?Bu yorumları buraya atan tek sizlersiniz gerçekten. Diğer forumlara bakın biraz.
Akılsızca ve mantıksızca fikirler beyan ediyorsunuz demedim, forum kalitesiz de demedim. Marka sevdanızı abartıyorsunuz dedim.Akılcıl ve mantıklı fikirler beyan etmek forumu kalitesiz mi gösterdi size?
Anladım ben öyle bir fikirde bulunmadım yalnız forumda ismi S6 yerine Zx veya Mx yazsaydı kimse siz gibi marka sevdanız'ı abartıyorsunuz demezdi dedirtilmezdi.Akılsızca ve mantıksızca fikirler beyan ediyorsunuz demedim, forum kalitesiz de demedim. Marka sevdanızı abartıyorsunuz dedim.

Ya bu benim fikrim sana ne. Atılan yorumlara bakınca onu anlıyorum özellikle hangi telefonları kullandıklarına bakınca.Anladım ben öyle bir fikirde bulunmadım yalnız forumda ismi S6 yerine Zx veya Mx yazsaydı kimse siz gibi marka sevdanız'ı abartıyorsunuz demezdi dedirtilmezdi.![]()
Sanane diye birşey olamaz sen burda eleştiri yapıyorsun sonra sanane diye sıyrılmaya çalışıyorsun eleştiri hakkın varsa eleştirilenlerinde cevap hakkı vardır.Ya bu benim fikrim sana ne. Atılan yorumlara bakınca onu anlıyorum özellikle hangi telefonları kullandıklarına bakınca.