Samsung Galaxy S6 {Edge+} Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | Yardım & Destek|

Sponsorlu Bağlantılar

-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
S7 s8 den bir farkı yok s6 çok iyi bir cihaz tek sorunu pil her türlü güncellemeyi rahatlıkla alır aslında

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alır zaten hiçbir farkı yok yani işlemci gücü ram vs hepsi birbirine yakın tek sorunu pil ama pili de 2600 az sayılmaz yine, açıkçası 1 maaş parası verip amiral gemisi olan model alıyoruz sadece 2 güncelleme vereceklerse verilen bu paralar çöp diyim ne diyim yani , Apple In İPhone 4 serisi bile kaç güncelleme aldı , iPhone 6 çıktı halam4 serisine güncelleme verilmeye devam edildi, ilk defa samsung amiral gemisi kullanıyorum ama öyle birşey yaparlarsa 3000 4000 samsung a vereceğime bundan sonra gider iPhone düşünürüm
bu gün güzel bi oyun kurayımda performansını göreyim dedim cihazın, modern combat 5 kurdum açtığım andan itibaren telefon cayır cayır fırın gibi oldu :/ daha ilk andan itibaren normal mi böyle birşey ?

• Beğen
Tepkiler: hikmet366

hikmet366

hikmet366

Üye
Alır zaten hiçbir farkı yok yani işlemci gücü ram vs hepsi birbirine yakın tek sorunu pil ama pili de 2600 az sayılmaz yine, açıkçası 1 maaş parası verip amiral gemisi olan model alıyoruz sadece 2 güncelleme vereceklerse verilen bu paralar çöp diyim ne diyim yani , Apple In İPhone 4 serisi bile kaç güncelleme aldı , iPhone 6 çıktı halam4 serisine güncelleme verilmeye devam edildi, ilk defa samsung amiral gemisi kullanıyorum ama öyle birşey yaparlarsa 3000 4000 samsung a vereceğime bundan sonra gider iPhone düşünürüm
bu gün güzel bi oyun kurayımda performansını göreyim dedim cihazın, modern combat 5 kurdum açtığım andan itibaren telefon cayır cayır fırın gibi oldu :/ daha ilk andan itibaren normal mi böyle birşey ?
Normal :)

-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Normal :)

Oyunu kurdum şarj kendi kendine bitmeye başladı hadi hayırlısı I açık olmadığı halde , ona benzer ama internetsiz olan bi oyun biliyor musun internetli olunca şarj 2 katı gidiyor

hikmet366

hikmet366

Üye
Oyunu kurdum şarj kendi kendine bitmeye başladı hadi hayırlısı I açık olmadığı halde , ona benzer ama internetsiz olan bi oyun biliyor musun internetli olunca şarj 2 katı gidiyor
Oyunu devre dışı bırak pil optimasyon dan

-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Oyunu devre dışı bırak pil optimasyon dan

devre dışı diyince smart manager dan optimizasyon yapmıyor diye hatırlıyorum ? her zamanı seçmem gerekmiyor mu

hikmet366

hikmet366

Üye
devre dışı diyince smart manager dan optimizasyon yapmıyor diye hatırlıyorum ? her zamanı seçmem gerekmiyor mu
Devre dışı bırak de

hikmet366

hikmet366

Üye
Oyunu bul oyunu devre dışı bırak optimasyon dan

hikmet366

hikmet366

Üye
Oynadığın oyuna tıkla jet zaman güç tasarrufu yap a tıkla greenfy gibi birşey uyutuyor

-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Oynadığın oyuna tıkla jet zaman güç tasarrufu yap a tıkla greenfy gibi birşey uyutuyor

Bende öyle bir seçenek çıkmadı başka bir program üzerinden mi yapıyorsun bunları yoksa smart manager dan mı

hikmet366

hikmet366

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Andromeda-
hikmet366

hikmet366

Üye
7.0 dağıtıma başlanmış beyler

hikmet366

hikmet366

Üye
2 saattir kademeli olarak dağıtıma başlanmış

-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
2 saattir kademeli olarak dağıtıma başlanmış

S6 edge gelen giden yok :(
Neyse bari bilgisayara takıp bazı şeylerin yedeğini alayım da 7.0 ı sıfırdan kurayım

hikmet366

hikmet366

Üye
S6 edge gelen giden yok :(
Neyse bari bilgisayara takıp bazı şeylerin yedeğini alayım da 7.0 ı sıfırdan kurayım
Buyur ekran görüntüleri

-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Buyur ekran görüntüleri

Çıktıysa iyi gelir bir kaç saate ota ya , ben bilgisayardan sıfır kurulum yapıcam

hikmet366

hikmet366

Üye

• Beğen
Tepkiler: -Andromeda-
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Telefonu alırken yazılımı satmıyor firmalar donanıma para veriyoruz bence yanlış düşünüyorsunuz. Ben de Note 3 e 5.0.2 vermedikleri için biraz sinirlenmiştim zamanında ama alırken yazılıma para vermediğim aklıma gelince bu sinirin saçma olduğunun farkına vardım.

-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Telefonu alırken yazılımı satmıyor firmalar donanıma para veriyoruz bence yanlış düşünüyorsunuz. Ben de Note 3 e 5.0.2 vermedikleri için biraz sinirlenmiştim zamanında ama alırken yazılıma para vermediğim aklıma gelince bu sinirin saçma olduğunun farkına vardım.
Note 3 e 5.0.2 verdiler diye hatırlıyorum ben, güncelleme demek firmanın cihazın arkasında durması demek, destek vermesi demek, 3000 TL verip cihaz alıcam ama sadece 2 güncelleme alacak özelliği yettiği halde , o firmadan uzak dururum daha, bu yazılım işi biraz prestij anlamına geliyor. Öyle olmasa Apple iPhone 4 e İOS 9 a kadar güncelleme verir miydi kaç üst modeli çıkmasına rağmen ? Zaten şu var samsung Android yapısını özelleştirmek sunduğu için yazılım kaynaklı hataları da çok var , bundan önce Galaxy Alpha kullanıyordum , yazılım hatası ne demek onda gördüm güzelim telefondan soğudum
arkadaşlar birşey sorcam benim cihazın sağ edge ekranına doğru olan bir alanda ve orta üst kısımda hava boşlupu gibi birşey var daha doğrusu ekran siyahsa o bölüm böyle hafif grimsi duruyor ama ekran çalışınca bir görüntü sorunu vs yok bu tam olarak ne oluyo? garanti de yapılır mı bi bakabilir misiniz

bide şimdi karanlıkta bakınca fark ettim geri tuşu ve uygulamalar tuşu varya ledli, ona basınca yansıma yapıyor çok ilginç bir şeiklde ekrana ek olarak böyle birşey var mı sizde ? gerçekten sinir bozucu bir durum bu ya

fotoda az da olsa belli oluyor sanırım
Bulgaristan , Avusturya , Almanya (vodafone) , Hungary , kıbrıs , Yunanistan , Croatia , İtalya (vodafone) , İrlanda (Vodafone) Hollanda (Vodafone) Birleşik Krallık (Vodafone) , İsviçre (Swisscom) , Slovenya (Si mobil) Romanya (Vodafone) = S6 Edge için Nougat güncellemesi yayınlalan ülkeler an itibari ile: 22.04

S6 içinse yayınlanan (paylaşılan) güncelleme görünmüyor

serecans

serecans

Üye
Geri tuşunun ışığı neden öyle bende beyaz renk fotoğraftan mi kaynaklanıyor

Üst Alt