Samsung Galaxy S6 {Edge+} Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | Yardım & Destek|

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
Hoparlorun orda kırılsa bise beyaz bise yok ne oldu anlamadim. Bir yerinde kırık yoksa boşuna servise verme. Telefonu 90 derece ısıya aldıktan sonra mengeneye koyup pompala arka kapak açılıyor. Aslında en temiz açılan telefon ama yine de gereksiz şuan.

Galaxy S7 Edge ile MaxiCep uygulamasından gönderildi.
O telefonu u açtıktan sonra nası kapatıyor sun usta aynı şekilde mi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luck Star

Luck Star

Üye
O telefonu u açtıktan sonra nası kapatıyor sun usta aynı şekilde mi

Arka kapağın yapiskanlari sokuyoruz yeni sticker gibi yapışkanlar var onları aynı şekil yapıştırıp kapatıyoruz. Telefona uyan bir kalıp var onun içine koyup pressliyoruz. Bu işlemlerin hiç birinde en ufak çizilme dahi olmuyor mengene deidigme falan bakmayın Samsungun verdiği ekipman hepsi. Sadece fırın yerine fön makinesi gibi bise de olabilirdi. Fırına atıp arka kapağın kenarlarına alkol sıkılıyor siringayla. Vakumla çekince anında kalkıyor arka kapak.

hikmet366

hikmet366

Üye
Skicker ler sağlam mı silikon kadar ?açılma olur mu

Luck Star

Luck Star

Üye

Aynı orijinal parça. Yine Samsung dan geliyor jelatini açıp kapağı üstüne koyuyorsun yapışıyor. Diğer taraftan jelatini açıp telefona kapatılıyor.

hikmet366

hikmet366

Üye
Aynı orijinal parça. Yine Samsung dan geliyor jelatini açıp kapağı üstüne koyuyorsun yapışıyor. Diğer taraftan jelatini açıp telefona kapatılıyor.

Yani o jelatin 90 derece isitilmadan salmiyor o kadar sağlam orijinal yani ben silikon var diye biliyorum anca o tutar sağlam

hikmet366

hikmet366

Üye
Ben kameranın değişmesini istiyorum desem değişirler mi çünkü benim söylediğim sorunu bulamıyor gösteriyorum adama o sorunu göstermem için ekrana vuruyorum vurduğun zaman ses gelir diyor sıfır telefonda yok diyorum onda da aynı sorun olcak dedi iş yerinde birinde hiç öyle bir sorun olmadı

Değişmesini istiyorum desem değişir mi ücret alır mi

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben kameranın değişmesini istiyorum desem değişirler mi çünkü benim söylediğim sorunu bulamıyor gösteriyorum adama o sorunu göstermem için ekrana vuruyorum vurduğun zaman ses gelir diyor sıfır telefonda yok diyorum onda da aynı sorun olcak dedi iş yerinde birinde hiç öyle bir sorun olmadı

Değişmesini istiyorum desem değişir mi ücret alır mi

Kamera bozuk olduğundan eminim diyerek git değişir. 90 derecede de salmiyor aşırı sağlam yapışkan var.

avast

avast

Üye
Ne kullanıyorsun mobilden göremiyorum.

S6 kullanıyorum dışardan bakınca fiziksel olarak çizik dahi yok telefonda ama hoparlör deliğinin tekini beyaz bir şey tıkamıştı bende onu içeri ittirdim bi sorun yok fiziksel olarak tek çizik bile yok dışardan bakınca ama içünde kırık parça varmı bilmiyorum tüm testleri yaptım çalışmayan sensör vs yok

Koradam

Üye

Ön ekranda silikon var dediğiniz gibi bu uv olandan

Samsung Galaxy Note 3 LTE İle Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Ön ekranda silikon var dediğiniz gibi bu uv olandan

Ön ekran serviste açılmıyor. Kasaya da yapışık değil vida ile tutturuyor

Koradam

Üye
Ön ekran serviste açılmıyor. Kasaya da yapışık değil vida ile tutturuyor

S6 ile beraber değişmesiyle cam panel ile amoled panel arasında dediğim materyal bulunuyor sırf Note 3 umun kasasını bu yüzden değiştiremiyorum

Luck Star

Luck Star

Üye
S6 ile beraber değişmesiyle cam panel ile amoled panel arasında dediğim materyal bulunuyor sırf Note 3 umun kasasını bu yüzden değiştiremiyorum

Dediğiniz slikon her cihazda var ama serviste açılmıyor o kısım. Ekran ve arka panel komple değişiyor ayrılmıyor. Note 3 ekranina kasası dahil yan çıtalar falan.

Koradam

Üye
Dediğiniz slikon her cihazda var ama serviste açılmıyor o kısım. Ekran ve arka panel komple değişiyor ayrılmıyor. Note 3 ekranina kasası dahil yan çıtalar falan.

Biliyorum ... Note 3 bölümünde kullanıcılar olarak konuşmuştuk amoled yanması yaşayanlar değiştirdi . Aslında yapanlar var ekranı söküp ama çok tehlikeli ekran için . Bu yüzden böyle kullanmaya devam . Kaplama alamıyorum sırf bu yüzden [emoji23]

Luck Star

Luck Star

Üye
Biliyorum ... Note 3 bölümünde kullanıcılar olarak konuşmuştuk amoled yanması yaşayanlar değiştirdi . Aslında yapanlar var ekranı söküp ama çok tehlikeli ekran için . Bu yüzden böyle kullanmaya devam . Kaplama alamıyorum sırf bu yüzden [emoji23]

Tehlikeli değil de telefoncuya değiştirt. Yoksa akma falan olur. En iyisi servisten değiştirmek.

Koradam

Üye
Tehlikeli değil de telefoncuya değiştirt. Yoksa akma falan olur. En iyisi servisten değiştirmek.

Amoled panel icin tehlikeli demek istedim yabancı videolarda kırılabilir demişlerdi . Yoksa biraz sabır biraz el becerisi biraz alkol ile bu iş çözülür sonra yapıştırmak kalıyor tabi... Bu civarda güvenilir bir yer yok . Ankara da da güvendiğim bir yer yok özellikle ime söz konusu

Luck Star

Luck Star

Üye
Amoled panel icin tehlikeli demek istedim yabancı videolarda kırılabilir demişlerdi . Yoksa biraz sabır biraz el becerisi biraz alkol ile bu iş çözülür sonra yapıştırmak kalıyor tabi... Bu civarda güvenilir bir yer yok . Ankara da da güvendiğim bir yer yok özellikle ime söz konusu

Kırılma ihtimali. Sadece amoledde yok lcd daha çabuk kırılıyor. Üstündeki sıvı sıkıntı yapıştırırken yine de sen bilirsin.

Koradam

Üye
Kırılma ihtimali. Sadece amoledde yok lcd daha çabuk kırılıyor. Üstündeki sıvı sıkıntı yapıştırırken yine de sen bilirsin.

Muhtemelen uğraşmam :D N9005 ile N9000 in bağlantı soketleri aynı mı bilmiyorum.Cihaz Türkiye'de resmi olarak satılmadığı için TR servisleri bakmayacaktır.Gerçi baksa da dünya kadar para isterler bu cihaza göre...

Luck Star

Luck Star

Üye
Muhtemelen uğraşmam :D N9005 ile N9000 in bağlantı soketleri aynı mı bilmiyorum.Cihaz Türkiye'de resmi olarak satılmadığı için TR servisleri bakmayacaktır.Gerçi baksa da dünya kadar para isterler bu cihaza göre...
İçi aynı da garanti yoksa 550tl istiyor max. Ekran komple değişiyor kasayla birlikte yan parlak yerler falan. Ama biraz pahalı işte.

Koradam

Üye
İçi aynı da garanti yoksa 550tl istiyor max. Ekran komple değişiyor kasayla birlikte yan parlak yerler falan. Ama biraz pahalı işte.

550 Lira bu cihaz için fazla :D
aliexpress de bile ön panel + çerçeve (amoled ekran dahil) 104 dolar 300 liraya yakın tutuyor...

Luck Star

Luck Star

Üye
550 Lira bu cihaz için fazla :D
aliexpress de bile ön panel + çerçeve (amoled ekran dahil) 104 dolar 300 liraya yakın tutuyor...
Ama orijinal olması önemli çünkü ekranda slikon akması oluyor mahvediyor telefonu. Ya hiç değişmeyin ya da orijinal alın.

Üst Alt