Samsung Galaxy S6 {Edge+} Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | Yardım & Destek|

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bize henüz yok
Yükleyip incelersen sevinirim

Ben Fransa romunu yüklemiştim daha önce :)

Performans olarak çok iyi durumda pilde iyi gidiyor. Onun dışında ufak tefek değişiklikler var güzel olmuş.

hikmet366

hikmet366

Üye

Performans olarak çok iyi durumda pilde iyi gidiyor. Onun dışında ufak tefek değişiklikler var güzel olmuş.
pil full kullanımda 3 saat ekran süresi veriyor mu ?

avast

avast

Üye

Performans yüksekmi 5.1.1 den birde uzun pozlama gelmiş mi

hikmet366

hikmet366

Üye
S6 6.0.1 güncelleme için cevap :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: avast
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Betadaki gatalar ısınma ve şarj sorunu falan diye okudum bilmiyorum tam

Kışın ortasında telefonu ısıtabilmişlerse iyiymiş. Zaten ısınma olayını kasanın metal oluşuna bağlıyorsun ben ısıyı kolay hissettiriyor eskisi gibi naylon kullansaydı Samsung bu kadar hissettirmezdi ısıyı :)
Ayrıca eskisinden fazla bir sıcaklık durumu yok normal yani, şarjda aynı şekilde 5-6 arasında fark göremedim.
6.0 geçtiyseniz marketten adblock Fast yükleyin tarayıcıda ki reklamları engelliyor.

hikmet366

hikmet366

Üye
Kışın ortasında telefonu ısıtabilmişlerse iyiymiş. Zaten ısınma olayını kasanın metal oluşuna bağlıyorsun ben ısıyı kolay hissettiriyor eskisi gibi naylon kullansaydı Samsung bu kadar hissettirmezdi ısıyı :)
Ayrıca eskisinden fazla bir sıcaklık durumu yok normal yani, şarjda aynı şekilde 5-6 arasında fark göremedim.
6.0 geçtiyseniz marketten adblock Fast yükleyin tarayıcıda ki reklamları engelliyor.
Orjinal Samsung internet tarayıcı mi
Kaç saat şarj gidiyor pil resim atar mısın

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Orjinal Samsung internet tarayıcı mi
Kaç saat şarj gidiyor pil resim atar mısın

En son 4.15 gitti. Full ekran parlaklığı ve wifi ile.

Aynen kendi tarayıcısında reklamları engelliyor.

baskahmet

baskahmet

Üye
En son 4.15 gitti. fu ll ekran parlaklığı ve wifi ile.

Aynen kendi tarayıcısında reklamları engelliyor.
Merhaba bahadır abi nasılsın, niye o kadar az veriyor ekran süresini? S4 Mini 6 saat i görmüştüm ben. Acaba telefon çok akıllı ondan mı fazla yakıyor :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Merhaba bahadır abi nasılsın, niye o kadar az veriyor ekran süresini? S4 Mini 6 saat i görmüştüm ben. Acaba telefon çok akıllı ondan mı fazla yakıyor :)

Bilemiyorum kullanım şekline görede farklı ekran süreleri alabilirsin.

The Pancar

The Pancar

Üye
Memnun musunuz s6 larınızdan

The Pancar

The Pancar

Üye
@hikmet366 günlük kullanımda 1 günü çıkartır mı ? (whatsapp,internet,facebook)

Üst Alt