Samsung Galaxy S6 {Edge+} Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | Yardım & Destek|

Sponsorlu Bağlantılar

serecans

serecans

Üye
benide eklermisiniz listeye :)
benide eklermisiniz listeye :)

avast

avast

Üye
Güncelleme yine yalan oldu

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
Hala güncelleme glmedi :((

serecans

serecans

Üye
Arkadaşlar telefonun pili kullanmadigim zaman daha çabuk bitiyor arka planda çalışan uygulamalar mi etkiliyor bilmiyorum.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Arkadaşlar telefonun pili kullanmadigim zaman daha çabuk bitiyor arka planda çalışan uygulamalar mi etkiliyor bilmiyorum.

3. Parti uygulamalar sebep olabilir. Gerçi s6 nın pili sıkıntılı bence note5 aldım 7-8 saat arası ekran süresi alıyorum. S6 yı günde 3 kere şarj ettiğim oluyordu, note5 i günde 1 kere şarj ediyorum :)

avast

avast

Üye
3. Parti uygulamalar sebep olabilir. Gerçi s6 nın pili sıkıntılı bence note5 aldım 7-8 saat arası ekran süresi alıyorum. S6 yı günde 3 kere şarj ettiğim oluyordu, note5 i günde 1 kere şarj ediyorum :)
Bu fransa yı kursam tr güncellemelerşni alamam değil mi birde csc eski haline dönmediği için garanti dılı kalır mı cihaz

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bu fransa yı kursam tr güncellemelerşni alamam değil mi birde csc eski haline dönmediği için garanti dılı kalır mı cihaz

Fransa zaten güncelleştirmeleri en önce alıyor yani Türkiye güncellemesini almana gerek yok. Ben daha önce Fransa romu yüklü olarak servise gittim sorun çıkmadı.
Ayrıca cihazda root sayacına bakılır yani sisteme müdahale edip etmediğiniz ile ilgileniyorlar, yani samsungun çıkardığı bir romu yüklemek sorun çıkarmaz bence, yinede kafana takılan bir sorun varsa samsungun müşteri temsilcileri ile görüşebilirsin.

The Pancar

The Pancar

Üye
Note 5 mi aldın ?

askımm

Üye
S6 güncelleme çıktı ark türkiye için :)

- S.O.U.L.F.L.Y -

- S.O.U.L.F.L.Y -

Üye
s6 ya marshmallow guncellemesı geldımı

avast

avast

Üye
Telefonu çok fena düşürdüm 2 deda çalışmasında veya fiziksel birşey görmedim ama hoparlör delikleinin içinde beyaz parça var 2 tane beyaz telefon içinde kırılıp mu deldiki dedim bi sorun çıkarmı yada tahmini neladar masraf çıkar

Luck Star

Luck Star

Üye
Telefonu çok fena düşürdüm 2 deda çalışmasında veya fiziksel birşey görmedim ama hoparlör delikleinin içinde beyaz parça var 2 tane beyaz telefon içinde kırılıp mu deldiki dedim bi sorun çıkarmı yada tahmini neladar masraf çıkar
Ne kullanıyorsun mobilden göremiyorum.

Galaxy S7 Edge ile MaxiCep uygulamasından gönderildi.

Luck Star

Luck Star

Üye
Hoparlorun orda kırılsa bise beyaz bise yok ne oldu anlamadim. Bir yerinde kırık yoksa boşuna servise verme. Telefonu 90 derece ısıya aldıktan sonra mengeneye koyup pompala arka kapak açılıyor. Aslında en temiz açılan telefon ama yine de gereksiz şuan.

Galaxy S7 Edge ile MaxiCep uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366

Üst Alt