hikmet366
Üye
Evet görür@hikmet366 günlük kullanımda 1 günü çıkartır mı ? (whatsapp,internet,facebook)
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Evet görür@hikmet366 günlük kullanımda 1 günü çıkartır mı ? (whatsapp,internet,facebook)
Bu ay içinde geliyormuş samsung türkiye açıkladı bazı modelleri içinGüncelleme yine yalan oldu
Hala güncelleme glmedi(
Arkadaşlar telefonun pili kullanmadigim zaman daha çabuk bitiyor arka planda çalışan uygulamalar mi etkiliyor bilmiyorum.

Bu fransa yı kursam tr güncellemelerşni alamam değil mi birde csc eski haline dönmediği için garanti dılı kalır mı cihaz3. Parti uygulamalar sebep olabilir. Gerçi s6 nın pili sıkıntılı bence note5 aldım 7-8 saat arası ekran süresi alıyorum. S6 yı günde 3 kere şarj ettiğim oluyordu, note5 i günde 1 kere şarj ediyorum![]()
Bu fransa yı kursam tr güncellemelerşni alamam değil mi birde csc eski haline dönmediği için garanti dılı kalır mı cihaz
Note 5 mi aldın ?3. Parti uygulamalar sebep olabilir. Gerçi s6 nın pili sıkıntılı bence note5 aldım 7-8 saat arası ekran süresi alıyorum. S6 yı günde 3 kere şarj ettiğim oluyordu, note5 i günde 1 kere şarj ediyorum![]()
Evet geldis6 ya marshmallow guncellemesı geldımı
Ne kullanıyorsun mobilden göremiyorum.Telefonu çok fena düşürdüm 2 deda çalışmasında veya fiziksel birşey görmedim ama hoparlör delikleinin içinde beyaz parça var 2 tane beyaz telefon içinde kırılıp mu deldiki dedim bi sorun çıkarmı yada tahmini neladar masraf çıkar