Bahadir_fb
Üye
Bize henüz yok
Yükleyip incelersen sevinirim
Ben Fransa romunu yüklemiştim daha önce

Performans olarak çok iyi durumda pilde iyi gidiyor. Onun dışında ufak tefek değişiklikler var güzel olmuş.
Bize henüz yok
Yükleyip incelersen sevinirim

pil full kullanımda 3 saat ekran süresi veriyor mu ?Ben Fransa romunu yüklemiştim daha önce
Performans olarak çok iyi durumda pilde iyi gidiyor. Onun dışında ufak tefek değişiklikler var güzel olmuş.
pil fu ll kullanımda 3 saat ekran süresi veriyor mu ?
ekran parlikligini full yapip 3 4 saat oyun oynarmisin cihazi yoracak bir oyun .Fazla verir 4 rahat görür.
Performans yüksekmi 5.1.1 den birde uzun pozlama gelmiş miBen Fransa romunu yüklemiştim daha önce

Onları salla ya Samsung iflas etse 1 ay sonra haberleri olurS6 6.0.1 güncelleme için cevap![]()

AynenOnları salla ya Samsung iflas etse 1 ay sonra haberleri olur![]()
Bazıları buglardan bahsetmişFazla verir 4 rahat görür.
Bazıları buglardan bahsetmiş
Betadaki gatalar ısınma ve şarj sorunu falan diye okudum bilmiyorum tamBana denk gelmedi ne gibi hatalar varmış?
Betadaki gatalar ısınma ve şarj sorunu falan diye okudum bilmiyorum tam

Orjinal Samsung internet tarayıcı miKışın ortasında telefonu ısıtabilmişlerse iyiymiş. Zaten ısınma olayını kasanın metal oluşuna bağlıyorsun ben ısıyı kolay hissettiriyor eskisi gibi naylon kullansaydı Samsung bu kadar hissettirmezdi ısıyı
Ayrıca eskisinden fazla bir sıcaklık durumu yok normal yani, şarjda aynı şekilde 5-6 arasında fark göremedim.
6.0 geçtiyseniz marketten adblock Fast yükleyin tarayıcıda ki reklamları engelliyor.
Orjinal Samsung internet tarayıcı mi
Kaç saat şarj gidiyor pil resim atar mısın
İyiymiş ben 3.30 ancak görüyorum.En son 4.15 gitti. fu ll ekran parlaklığı ve wifi ile.
Aynen kendi tarayıcısında reklamları engelliyor.
Merhaba bahadır abi nasılsın, niye o kadar az veriyor ekran süresini? S4 Mini 6 saat i görmüştüm ben. Acaba telefon çok akıllı ondan mı fazla yakıyorEn son 4.15 gitti. fu ll ekran parlaklığı ve wifi ile.
Aynen kendi tarayıcısında reklamları engelliyor.

Merhaba bahadır abi nasılsın, niye o kadar az veriyor ekran süresini? S4 Mini 6 saat i görmüştüm ben. Acaba telefon çok akıllı ondan mı fazla yakıyor![]()
Ben Mennum şarj sıkıntısı çekiyorum ama bunu bilerek aldım performans çok iyiMemnun musunuz s6 larınızdan