Samsung Galaxy S6 {Edge+} Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | Yardım & Destek|

Konu Sahibi
Videolara pek bakmıyorum s6 en kötü cihazda secilse diğerleri arasında, benim için en kullanislisi ve görsel olarak bana hitab eden cihaz samsung
En iyisi, bu forumda fazla takılmamak bu düşunceni korumanı sağlar. Burada sahip olduğu cihaz samsungsa sana kötü olduğu algısını oluşturuyorlar.

Tepkiler: baskahmet ve Bahadir_fb
En iyisi, bu forumda fazla takılmamak bu düşunceni korumanı sağlar. Burada sahip olduğu cihaz samsungsa sana kötü olduğu algısını oluşturuyorlar.
Kaliteli yorumda yok, dh de s6 konusuna girdim birkaç sayfa okudum baya iyi yorumlar var ve bilgi sahibide olabiliyorsun yorumlar sayesinde, maxicep te ise ağzı olan konuşuyor o yüzden pek kaale almıyorum

Tepkiler: B.A.R.O.N ve baskahmet
    Konu Sahibi
Note 3'e geçtiğim yıl daha fazlaydı. Şimdi ne olduysa azaldı.

Tepkiler: Bahadir_fb
S6 bu yılın en iyi telefonu ağzı olan konuşuyor bencede

Tepkiler: tuncayaltinisik

szqn55

Üye
Arkadaslar 5.1.1 indircem ama model numaralari farkli bizimkinin sonunda q var farkeder mi

Q, Türkiye takısı bildiğim kadarıyla.
Sıkıntı olmaz yani

Benim telefonun kodu italya ile eslesiyor ?
5.1.1 icin

szqn55

Üye
Eyvallh indiricem wifi bulursam

Koradam

Üye
Arkadaşlar 5.1.1 gelmiş diyorlar bakınız

Android 5.1.1 güncellemesi ile ram sorununu halledemediler hala. ramı temizliyorum %54 ten aşağı inmiyor . Ramınada dedirteceniz bana

Genel olarak s6 telefon gayet güzel çok memnunum. tasarımı mükemmel.hızı süper. parmak izi tarayıcısı gayet iyi. fakat parmak izi tarayıcısını uygulamaları da kilitleyecek şekilde tasarlasalar daha süper olurdu. gerci finger security diye bir program var onla bu işi görebiliyosunuz. ama telefona entegre olsaydı daha iyi olurdu.

Tepkiler: B.A.R.O.N