-Andromeda-
Üye
Doğrudur , s7 lerde ekranı tam kaplayan yok ama s6 da vardır edge modeli için var mı onu merak ettim sadece bu edge ekranını da kaplayacak şekilde olanDoğrudur tabi tercih meselesiAma ben rahat edemediğimden illaki istiyor Çok titiz kullanırımda
Linkte verdiğim jelatin spigenin. 5-6 aydır kullanıyorum. Bu ay bi kapardı dikkatsizlikten dolayı. Ama fiyatı biraz artmış o yüzden başka kullanılanlardan bakıyorum.
Yanlış hatırlıyorsunuz demekki 5.0'dan yukarı bir sürüm verilmedi. Burada kalkıp samsung'un savunmasını yapacak değilim, samsung güncelleme konusunda kendisini sevdirmemekte iddalı bir firma zaten. Benim demek istediğim birazda olumlu tarafından bakmanızı sağlayıp telefonu daha mutlu kullanmanızı sağlamaktı karamsar olmak yada olmamak size kalmış.Note 3 e 5.0.2 verdiler diye hatırlıyorum ben, güncelleme demek firmanın cihazın arkasında durması demek, destek vermesi demek, 3000 TL verip cihaz alıcam ama sadece 2 güncelleme alacak özelliği yettiği halde , o firmadan uzak dururum daha, bu yazılım işi biraz prestij anlamına geliyor. Öyle olmasa Apple iPhone 4 e İOS 9 a kadar güncelleme verir miydi kaç üst modeli çıkmasına rağmen ? Zaten şu var samsung Android yapısını özelleştirmek sunduğu için yazılım kaynaklı hataları da çok var , bundan önce Galaxy Alpha kullanıyordum , yazılım hatası ne demek onda gördüm güzelim telefondan soğudum
arkadaşlar birşey sorcam benim cihazın sağ edge ekranına doğru olan bir alanda ve orta üst kısımda hava boşlupu gibi birşey var daha doğrusu ekran siyahsa o bölüm böyle hafif grimsi duruyor ama ekran çalışınca bir görüntü sorunu vs yok bu tam olarak ne oluyo? garanti de yapılır mı bi bakabilir misiniz
bide şimdi karanlıkta bakınca fark ettim geri tuşu ve uygulamalar tuşu varya ledli, ona basınca yansıma yapıyor çok ilginç bir şeiklde ekrana ek olarak böyle birşey var mı sizde ? gerçekten sinir bozucu bir durum bu ya
fotoda az da olsa belli oluyor sanırım
Bulgaristan , Avusturya , Almanya (vodafone) , Hungary , kıbrıs , Yunanistan , Croatia , İtalya (vodafone) , İrlanda (Vodafone) Hollanda (Vodafone) Birleşik Krallık (Vodafone) , İsviçre (Swisscom) , Slovenya (Si mobil) Romanya (Vodafone) = S6 Edge için Nougat güncellemesi yayınlalan ülkeler an itibari ile: 22.04
S6 içinse yayınlanan (paylaşılan) güncelleme görünmüyor
Yapmaya çalıştığınızı anladım, doğrudur güncelleme ye para vermiyoruz ama şöyle birşey var kim gidip bu kadar yüksek meblağları 2 güncelleme alacak cihaza verir ki , 5.0 verildi haklısınız ona bakılırsa Galaxy Alpha da 4 4.4 ile geldi 5.0 aldı 6 alacak dendi 7 çıktı Alpha da hala 6 yok , samsung un zaten touch wiz ara yüzü ve hatalı Android modifikasyonundan dolayı donanım ne kadar iyi olursa olsun insanı krize sokmakta bire bir... bu konuda kimse Apple ın eline su dönebilecek 2 3 firma var biri Google ( nexsus) GM ( direk özellikleri yeten telefonlara Google direk gönderdiği için ) bu tip birkaç firma, yapacak birşey yok başa gelen çekilir hesabına dönüyor artık işYanlış hatırlıyorsunuz demekki 5.0'dan yukarı bir sürüm verilmedi. Burada kalkıp samsung'un savunmasını yapacak değilim, samsung güncelleme konusunda kendisini sevdirmemekte iddalı bir firma zaten. Benim demek istediğim birazda olumlu tarafından bakmanızı sağlayıp telefonu daha mutlu kullanmanızı sağlamaktı karamsar olmak yada olmamak size kalmış.
Güncellemelerin geç gelmesinin sebebi bu evet ama hatalı olmasının hayır ,Samsung'un yazılım konusunda bocalaması bir nevi bisuru cihaz çıkarması olabilir mi e haliyle o kadar telefona yazılım çıkarmak ta kolay olmasa gerek sizin düşünceleriniz nelerdir ?
Smart switch sorununu çözebildin mi çözdüydüm direk sıfır atGüncellemeyi 3. İndiririm WiFi kopuyor başa sarıyor
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır daha bakmadım akşam bakacağımSmart switch sorununu çözebildin mi çözdüydüm direk sıfır at
Aynen bende bulamadımNeyler ben ekran çözünürlük ayarını bulamadım gelmedi mi yoksa bileniniz varmı
ekran çözünürlüğü kısmı gelmemiş mi yoksa ? güncelleme yapayım derken telefonu acil durum modunda sıkıştırdım smart switch hata verdiği için boşa mı uğraştım yaniBen begenmedim
Hiç Uğraşma normal kur çözünürlük ben bulamadımekran çözünürlüğü kısmı gelmemiş mi yoksa ? güncelleme yapayım derken telefonu acil durum modunda sıkıştırdım smart switch hata verdiği için boşa mı uğraştım yani
Telefon fişek gibi çok hızlı ve Ram kullanımı artmışGüncelleme benim çok hoşuma gitti klavye aşırı yavaş nedensebildirim merkezi game mode falan süper olmuş oyun içinde istediğinizi yapıyorsunuz güzel gibi şu anda ama cozunurluk ayarını bulamadım.Gelistirici seçeneklerinde demo mode var o ne oluyor açtığımda saat 7 oluyor benim fark ettiğim
telefon açılmıyor işte mecbur smart switchten acil durum bişeysi yap dedi onun bitmesini bekliyorum. odin ekranında şöyle bir uyarı var n error has occurred while updating the device software use the Emergency recovery function in the Smart Switch PC softwareHiç Uğraşma normal kur çözünürlük ben bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?