Samsung Galaxy S6 {Edge+} Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | Yardım & Destek|

Doğrudur , s7 lerde ekranı tam kaplayan yok ama s6 da vardır edge modeli için var mı onu merak ettim sadece bu edge ekranını da kaplayacak şekilde olan

Yanlış hatırlıyorsunuz demekki 5.0'dan yukarı bir sürüm verilmedi. Burada kalkıp samsung'un savunmasını yapacak değilim, samsung güncelleme konusunda kendisini sevdirmemekte iddalı bir firma zaten. Benim demek istediğim birazda olumlu tarafından bakmanızı sağlayıp telefonu daha mutlu kullanmanızı sağlamaktı karamsar olmak yada olmamak size kalmış.

Yapmaya çalıştığınızı anladım, doğrudur güncelleme ye para vermiyoruz ama şöyle birşey var kim gidip bu kadar yüksek meblağları 2 güncelleme alacak cihaza verir ki , 5.0 verildi haklısınız ona bakılırsa Galaxy Alpha da 4 4.4 ile geldi 5.0 aldı 6 alacak dendi 7 çıktı Alpha da hala 6 yok , samsung un zaten touch wiz ara yüzü ve hatalı Android modifikasyonundan dolayı donanım ne kadar iyi olursa olsun insanı krize sokmakta bire bir... bu konuda kimse Apple ın eline su dönebilecek 2 3 firma var biri Google ( nexsus) GM ( direk özellikleri yeten telefonlara Google direk gönderdiği için ) bu tip birkaç firma, yapacak birşey yok başa gelen çekilir hesabına dönüyor artık iş

serecans

Üye
Samsung'un yazılım konusunda bocalaması bir nevi bisuru cihaz çıkarması olabilir mi e haliyle o kadar telefona yazılım çıkarmak ta kolay olmasa gerek sizin düşünceleriniz nelerdir ?

avast

Üye
Android 7 an itibariyle 920fq geldi

Güncelleme gelmiş

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

S6 edge in de gelmiş 926 MB boyutu

Samsung'un yazılım konusunda bocalaması bir nevi bisuru cihaz çıkarması olabilir mi e haliyle o kadar telefona yazılım çıkarmak ta kolay olmasa gerek sizin düşünceleriniz nelerdir ?
Güncellemelerin geç gelmesinin sebebi bu evet ama hatalı olmasının hayır ,

Güncellemeyi 3. İndiririm WiFi kopuyor başa sarıyor

ttnet yüzünden yapamıyordum download 55 gb tutmasına rağmen toplam paket kotam 75 gb akk mesajı gemledi ama hızım 3 mbitten yukarı çıkmıyor şimdi normale döner gibi oldu bakalım hadi hayırlısı

serecans

Üye
Neyler ben ekran çözünürlük ayarını bulamadım gelmedi mi yoksa bileniniz varmı

geliştirici seçeneklerine bakın orda yok mu ?
s7 de var diye biliyorum ben onu tüm modellerde var mı acaba o var bide benim bildiğim sadece s7 ye geldi o özellik
@teknolojibaronu demek istediğimi bak bu videoda baya güzel anlatmışlar
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
smart switchten güncelleme yapıyordum %95 te kaldı ilerlemiyor 15 dakikadır allahım yarabbim sinir oldum

Ben begenmedim

serecans

Üye
Güncelleme benim çok hoşuma gitti klavye aşırı yavaş nedense bildirim merkezi game mode falan süper olmuş oyun içinde istediğinizi yapıyorsunuz güzel gibi şu anda ama cozunurluk ayarını bulamadım.Gelistirici seçeneklerinde demo mode var o ne oluyor açtığımda saat 7 oluyor benim fark ettiğim

Tepkiler: teknolojibaronu
Ben begenmedim

ekran çözünürlüğü kısmı gelmemiş mi yoksa ? güncelleme yapayım derken telefonu acil durum modunda sıkıştırdım smart switch hata verdiği için boşa mı uğraştım yani

Tepkiler: hikmet366
ekran çözünürlüğü kısmı gelmemiş mi yoksa ? güncelleme yapayım derken telefonu acil durum modunda sıkıştırdım smart switch hata verdiği için boşa mı uğraştım yani
Hiç Uğraşma normal kur çözünürlük ben bulamadım

Telefon fişek gibi çok hızlı ve Ram kullanımı artmış

Hiç Uğraşma normal kur çözünürlük ben bulamadım

telefon açılmıyor işte mecbur smart switchten acil durum bişeysi yap dedi onun bitmesini bekliyorum. odin ekranında şöyle bir uyarı var n error has occurred while updating the device software use the Emergency recovery function in the Smart Switch PC software