Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriSamsung Galaxy S6 batarya süresi
Sponsorlu Bağlantılar
avast
Üye
Konu Sahibi
Samsung Galaxy S6 batarya süresi
Sizce nasıl kullanım değerlerim g2 den sonra biraz az gibi geldi ama
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hikmet366
Üye
valla iyi dayanmış bana hiç dayanmıyor sana nasıl bu kadar süre verdi bilmiyorum bana 2saat 50 dk ekran süresi anca verebiliyor parlaklık ful
nasıl bu kadar süre elde ettin
byAndroid
Üye
Parlaklık full de ne bekliyorsun hocam en kisiga al keyfine bal ekran süresinin
oyun oynayan biriyim online oyun şarj yine dayanmıyor
MaxipmaN
Üye
G2 7 saati rahat geçiyordu diye biliyorum. S6 ile kiyaslamaya pek gerek yok.
avast
Üye
Konu Sahibi
Hocam parlaklık %25 civarı falan bu şekilde gidiyor ama ben ne olur vne olmaz diye takıyorum genelde
zencibitc
Üye
g2 yle s6 nın pilini kıyaslamak saçma. ama elinde amiral gemi varsa parlaklık kısmıycan aga Xperia z2 full parlaklık 5 saat ekran süresi.
serdar_gs
Üye
Ekran süresi alacağım diye kısık parlaklıkta ekran kullanacağıma 1 saat ekran süresi alır full parlaklık kullanırım 3310 kullanır gibi o ne kıs parlaklığı kullan tee
Ekran süresi alacağım diye kısık parlaklıkta ekran kullanacağıma 1 saat ekran süresi alır fu ll parlaklık kullanırım 3310 kullanır gibi o ne kıs parlaklığı kullan tee
Bu Kadar Resim Niye Ekran Parlaklığı Çok Yemez Dersenki Ekranı Hiç Kapatmadım 10 Saat Boyunca Açık Kaldı O Ayrı Ekranı 5 10 Dkliğine Kapatmıyorsan DÜşük Olmuş Kısık Olmuş Fark Etmiyor Bence
Invoke
Üye
5S'den sonra iyi değil mi? @avast
byAndroid
Üye
Gözlerim acıyor benim en düşükte kullanırım hep. Güneşte çoğaltırim sadece ekranı görsem yeter.
Onunla kıyaslama ama arada fark çok ta g2 den sonra daha iyi olabilirdi diyo insan
Bahadir_fb
Üye
Süre gayet iyi bence bu ekran süresini bende alıyorum ama bekleme süreside iyiymiş zaten şarj bitince 1 saatte doluyor pekte takılmaya gerek yok.
Eski telefonum 3.5 saatte doluyordu işkence gibi
Süre gayet iyi bence bu ekran süresini bende alıyorum ama bekleme süreside iyiymiş zaten şarj bitince 1 saatte doluyor pekte takılmaya gerek yok.
Eski telefonum 3.5 saatte doluyordu işkence gibi