Öneri Samsung Galaxy S6 batarya süresi

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S6 batarya süresi
Sizce nasıl kullanım değerlerim g2 den sonra biraz az gibi geldi ama

hikmet366

hikmet366

Üye
valla iyi dayanmış bana hiç dayanmıyor sana nasıl bu kadar süre verdi bilmiyorum :D bana 2saat 50 dk ekran süresi anca verebiliyor parlaklık ful

nasıl bu kadar süre elde ettin

byAndroid

byAndroid

Üye
Parlaklık full de ne bekliyorsun hocam :D en kisiga al keyfine bal ekran süresinin

• Beğen
Tepkiler: hikmet366

MaxipmaN

Üye
G2 7 saati rahat geçiyordu diye biliyorum. S6 ile kiyaslamaya pek gerek yok.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Hocam parlaklık %25 civarı falan bu şekilde gidiyor ama ben ne olur vne olmaz diye takıyorum genelde :D

zencibitc

zencibitc

Üye
g2 yle s6 nın pilini kıyaslamak saçma. ama elinde amiral gemi varsa parlaklık kısmıycan aga Xperia z2 full parlaklık 5 saat ekran süresi. :yuru

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ekran süresi alacağım diye kısık parlaklıkta ekran kullanacağıma 1 saat ekran süresi alır full parlaklık kullanırım :D 3310 kullanır gibi o ne kıs parlaklığı kullan tee

zencibitc

zencibitc

Üye
Ekran süresi alacağım diye kısık parlaklıkta ekran kullanacağıma 1 saat ekran süresi alır fu ll parlaklık kullanırım :D 3310 kullanır gibi o ne kıs parlaklığı kullan tee
aynen

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bu Kadar Resim Niye :hmmm Ekran Parlaklığı Çok Yemez Dersenki Ekranı Hiç Kapatmadım 10 Saat Boyunca Açık Kaldı O Ayrı Ekranı 5 10 Dkliğine Kapatmıyorsan DÜşük Olmuş Kısık Olmuş Fark Etmiyor Bence

Invoke

Invoke

Üye
5S'den sonra iyi değil mi? @avast :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Gözlerim acıyor benim en düşükte kullanırım hep. Güneşte çoğaltırim sadece ekranı görsem yeter.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Süre gayet iyi bence bu ekran süresini bende alıyorum ama bekleme süreside iyiymiş :) zaten şarj bitince 1 saatte doluyor pekte takılmaya gerek yok.
Eski telefonum 3.5 saatte doluyordu işkence gibi :)

MaxipmaN

Üye
Süre gayet iyi bence bu ekran süresini bende alıyorum ama bekleme süreside iyiymiş :) zaten şarj bitince 1 saatte doluyor pekte takılmaya gerek yok.
Eski telefonum 3.5 saatte doluyordu işkence gibi :)
S4 miniyi diyorsun demi abi? Bayaği fazlaymis note 2 4.3 ile biraz geç dolardı ama 3 saatten uzun sürdügünü görmedim.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

askımm

Üye
s6 aldım satdım iphone aldm ilk defa vlla sarj iyi sisteme bse demiyorum cunku android ciyim s6 aldım satdım sarj beni resmen nefret etdirdi telefondan ......