Samsung Galaxy S5'in pil ömrü test edildi

ozakin70

Üye
Kalp sensoru ne kadar dogru calisiyor orasida tartisilir

0MG90

Üye
Kalp sensörünü ne yapayım ben ya Ne yapıcam onunla, gereksiz

MaxipmaN

Üye
Note2 efsane olacak aga s2 gibi gururlandım ve öptüm

herşey donanım değilse koy 4.3 inc ekran 4.1 Jellybean 512 ram sonra koy kalp ritmi ölçmeyi felan ne kadar satıyor bakalım

Madem varmış goster bakalim hangi cihazda kalp sensoru hangisinde akilli kontroller sesle komutlar once. Bir incele.
Gören de hergün kalbini kontrol ediyor sanacak. Hayatında kaç kere kalbini kontrol ettin ki Ayrıca böyle saçma ( en azından bana göre ) özellikler yüzünden fiyatı da kabarıyor. Suya toza dayanıklı da olmasın ben zaten korurum. O da fiyatın tuzu biberi oluyor.

Abi ortadaki fark da bu zaten,
O telefonlarin ozelligi oldugu icin insanlarin buyuk bir kesimi tercih ediyor . Sana ozellik lazim degilse nexus serisinden telefon kullan , g2 de kizilotesi ile butun hersey kumanda edilebiliyor ,kime sorsan gerreksiz der ama kullanmadan bilemezsin. S-health da ayni sekilde guzel adamlar calisiyor helal olsun....

Gidip.discovery elite para verin o zaman ozellik.yok donanim var. Donanim koymak cok zor ya samsung istese 5gb da koyar , samsungun tek kotu yani yazilim...

Tepkiler: B.A.R.O.N
Ben de diyorum ki telefon çıkarken aynı elite lite ( @qarapapaq sağolsun ) gibi bir model daha çıkarılsa da kalp sensörü,suya toza dayanıklılık olmasa ona göre bir fiyatı olsa.Bence daha iyi olur.

Hayır Nexus'u demiyorum.Samsung böyle yapsa iyi olur diyorum.Samsung Galaxy S5 lite gibi mesela

Samsung dan oyle birsey bekleme bence , samsung gosterisli., havali telefon , s6 yi gider ayni donanimda yapar ama en az 10 yeni ozellik ekler . Olay bundan ibaret

Tepkiler: B.A.R.O.N
Samsungdan sırf bu gereksizliklerden dolayı soğudum

Tepkiler: Burak Altun
Samsung dan oyle birsey bekleme bence , samsung gosterisli., havali telefon , s6 yi gider ayni donanimda yapar ama en az 10 yeni ozellik ekler . Olay bundan ibaret
Beklemiyorum zaten. Olsa iyi olur dedim. Senin de dediğin gibi olmaz bence de. Öyle bir şey olsa önceden de yaparlardı.

Ama var zaten nexus5

+1milyon herseyi çok güzel açıklamışsın