Samsung Galaxy S5 Mini ön siparişe sunulmaya başlandı

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S5 Mini ön siparişe sunulmaya başlandı
Samsung’un yeni akıllısı İngiltere’de ön siparişte…

Samsung, büyük merakla beklenen yeni akıllı telefon modellerinden bir tanesi olan Galaxy S5 Mini’yi geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurdu. Geçtiğimiz iki sene Galaxy S3 Mini ve Galaxy S4 Mini’yi sunan firma bu sene de şaşırtıcı olmayan biçimde yeni amiral gemisinin mini modelini sundu.



Güney Kore devinin yeni akıllı telefonu 4.5″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekran içeriyor. 1.5GB sistem belleği içeren cihazın dahili veri kapasitesi de 16GB olarak belirlenmiş.

Galaxy S5 Mini yonga seti olarak ise 1.4Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alıyor. Cihazın arkasında 8MP kamera yer alırken, ön yüzünde de 2.1MP ikinci bir kamera yer almakta. İşletim sistemi ise Google Android 4.4.2 KitKat olarak belirlenmiş.

Bu yeni akıllı telefon duyurunun hemen ardından ön siparişe sunulmaya başlandı. İlk haberlerİngiltere’den geldi. MobileFun üzerinden beyaz ve mavi renkleri 369£ fiyat etiketi ile satışta.

Daha önce gelen bir haber Avrupa’da 479€ seviyesinde olacağı yönündeydi. MobileFun’ın fiyatı da yaklaşık 464€’ya denk gelmekte.
 


mürteza16

mürteza16

Üye
Tasarımı tahmin edilebilecek türdendi.
 
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

MaxipmaN

Üye
beklenen yakışıklı geldi
 

bulentercan

Üye
parmak izi var mı acaba
 
Kerim.

Kerim.

Üye
Yine çok satacak kesin s4mini veya s3mini gibi
 
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Hep ayni hep ayni eskiden camurdan telfnlar yapardik kurrdu oynardk oda hep ayniydi ha samsung ha camur ozellikler.iyide bi su model tiplemesinden kurtulamadilar
 
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Inan aynı kafa ve kasa samsung u batırdı . Aple olmayı bıraksın artık piyasada iki firma aynı olunca olmuyor insanlar birine gidiyor taktik olan hep kaybeder . Baksın htc nokia lg ye nasılda güzel tasarım var . Sadece Sony düz kütük diğerleri süper
 


Üst Alt