Samsung Galaxy S5 ilk gün satışları Galaxy S4 satışlarını geride bıraktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S5 ilk gün satışları Galaxy S4 satışlarını geride bıraktı
Samsung'un yeni akıllısı Galaxy S5 geçtiğimiz günlerde satışa sunulmuştu. Güney Kore'den gelen bilgilere göre satışlar Galaxy S4'e göre daha iyi gidiyor.

125 ülkede satışa sunulan Galaxy S5'in ilk gün satışları Galaxy S4 satışlarını geride bıraktı. Ülkelere göre değişkenlik göstererek ortalama olarak Galaxy S4'ün ilk gün satışlarından %30 ile %100 oranında daha fazla satış gerçekleşti.

Galaxy S4 bir ay sonunda 10 milyon satarak hızlı bir giriş yapmıştı. Bakalım Galaxy S5 bu satış rakamını geçebilecek mi?

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
2-3 ay sonra 1700-1800 tl düşecek şimdi niye 2200 tl verelimki klasik samsung fiyat politikası :birak:

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
mehmettech

mehmettech

Üye
S4 yeni be daha

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Tek bir şey diyeceğim: :ah

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Yazık etmişler paralara. :ah

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
erko merko

erko merko

Üye
Yeni çıkan bir telefonun tasarımı eskisine göre daha kötü olurmu ya Samsung bunuda başardı s5 ile :D

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Tercih meselesi ama bilemiyorum...

HeroMR

HeroMR

Üye
S3 bir devimdi, telefonlarda akıllaşmanın öncülerindendi ve çok tuttu. Ancak S4'de yeni bir özellik yoktu sadece daha hızlıydı bu sebeple istediği satış rakamlarını alamadı. S5 ise yeni teknolojilerle geldi bu sebeple daha çok satış yapabildi.

Buda şunu gösteriyor insanlar artık telefonlardan zaten istediğini almış böyle devam edelim diye bir şey yok. Aynı telefonu geliştirmekle olacak iş değil. Yeni teknolojiler lazım. WP'den önce Nokia nasıldı başta öncülerdendi sonra battı neden çünkü kendini geliştirmedi. Yeni teknolojileri denemedi, eskiye bağlı kaldı. Blackberry de aynı şekilde bizim hedefimiz iş adamları öyle şeylere gerek yok dediler battılar.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve burak1011
mehmettech

mehmettech

Üye
Ben olsam s5 almam . O fiyata daha güzel şeyler alabilirim

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
S3 bir devimdi, telefonlarda akıllaşmanın öncülerindendi ve çok tuttu. Ancak S4'de yeni bir özellik yoktu sadece daha hızlıydı bu sebeple istediği satış rakamlarını alamadı. S5 ise yeni teknolojilerle geldi bu sebeple daha çok satış yapabildi.

Buda şunu gösteriyor insanlar artık telefonlardan zaten istediğini almış böyle devam edelim diye bir şey yok. Aynı telefonu geliştirmekle olacak iş değil. Yeni teknolojiler lazım. WP'den önce Nokia nasıldı başta öncülerdendi sonra battı neden çünkü kendini geliştirmedi. Yeni teknolojileri denemedi, eskiye bağlı kaldı. Blackberry de aynı şekilde bizim hedefimiz iş adamları öyle şeylere gerek yok dediler battılar.

S4 başarılı oldu bana kalırsa. S3'ten sonra S4 tercih edilebilir fakat S4'ten sonra S5 için biraz düşünmek gerek. Hem tasarım anlamında yenilik katmadı hem yazılım. Böyle olunca pek tercih edilebilir yanı kalmıyor. Fakat yine Samsung severler tarafından tercih edilecek gibi görünüyor.

HeroMR

HeroMR

Üye
S4 başarılı oldu bana kalırsa. S3'ten sonra S4 tercih edilebilir fakat S4'ten sonra S5 için biraz düşünmek gerek. Hem tasarım anlamında yenilik katmadı hem yazılım. Böyle olunca pek tercih edilebilir yanı kalmıyor. Fakat yine Samsung severler tarafından tercih edilecek gibi görünüyor.

S5'i zaten profesyonel, bilgili kişiler pek tecih etmez. (zengin değilse) Alanlar genelelde hiç düşünmeden bakmadan ismi var diye telefon alanlar. Onlar da tasarıma dikkat ediyor tabi. Bu yüzden bir dezavantaj olarak görülebilir ancak su geçirmemesi iyi. Yani bir kap ile düzeltilebilecek bir şey.

MaxipmaN

Üye
arkası delikli olunca ne oluyorsa hava mı alıyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hafta sonu Teknosa da inceledim...
Pek bir farkı yok gibi geldi bana. Kamera olarak fark da göremedim...

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Sırf adıyla satmıştır.Aklı başında insanlar o kadar para vermez.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun ve TheLastWarrior
Invoke

Invoke

Üye
Şaşırtmadı.

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Önyargı yüzünden alıyorlar :ehe

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Samsung 29 Nisan'da Samsung Galaxy K( diğer adıyla Samsung Galaxy S5 zoom) tanıtacak :)

Üst Alt