• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Samsung Galaxy S4 Satışları 100 Milyon’u Görür mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 Satışları 100 Milyon’u Görür mü?
Teknoloji dünyasında 2013'ün kuşkusuz en çok konuşulan konularından biri Samsung'un yeni amirali oldu. Dün itibarı ile satışa sunulan Galaxy S4'e olan ilgi ne kadar ? Ne kadar satılır ? Bu konulara bir değinelim

Samsung’un kendi ülkesi olan Güney Kore’de satışa sunulan Galaxy S4’e ilgi gayet iyi. Zaten bir çok ülkede başlayan ön siparişler, cihazın çok ciddi bir satış rakamına ulaşacağına dair ipuçları vermişti.

Kademeli olarak tüm bölgelerde satışa sunulacak olan Galaxy S4, ülkemizde de an itibariyle ön siparişe girmiş durumda. Güney Kore’den gelen haberlerde ise cihaza ilginin adeta bir patlama etkisi yarattığına işaret ediliyor. Kore Times’ın yaptığı bir habere göre Samsung’un Galaxy S4 için toplam satış beklentisi ise 100 Milyon adet cihaz.

Galaxy S4’ün selefi olan ve bir anda gözden düşen Galaxy S3 de Samsung tarafından desteklenmeye ve yazılımsal olarak güncellenmeye devam edecek. Buna karşın cihaza ilgi dünya genelinde duraksadı. Gelen açıklamalarda Galaxy S3’ün Mayıs 2012’den bu yana 50 Milyon adetten fazla satıldığına dikkat çekiliyor.

Eğer iddialar doğru çıkarsa Galaxy S4, 100 Milyon satış rakamıyla Galaxy S3’ün başarısını ikiye katlamış olacak. Öncesinde ise kırılması gereken bir 10 Milyon rekoru var. Galaxy S3, 10 Milyon satışa 3 ayda ulaşabilmişti. Galaxy S4’ün ise bir ay gibi kısa bir sürede 10 Milyon’u yakalaması muhtemel.

skylinegti

skylinegti

Üye
bence bu satış rakamlarını görmesi imkansız çünkü bu sefer karşısında dişli rakipler var htc one,xperia z,lg optimus g pro, ve çıkarsa (motorola x ,nexus 5 ve iphone 5s gibi)....

fk555897

fk555897

Üye
Bence satış rakamları HTC One'ı geçmez ama HTC'nin de güncelleme hakkında bir söz vermesi gerekiyor. HTC One X'te ki güncellemesini durduracağını duyurduktan sonra pek yüksek satış rakamlarına ulaşabileceğini sanmıyorum.

ka_za

ka_za

Üye
Bence satış rakamları HTC One'ı geçmez ama HTC'nin de güncelleme hakkında bir söz vermesi gerekiyor. HTC One X'te ki güncellemesini durduracağını duyurduktan sonra pek yüksek satış rakamlarına ulaşabileceğini sanmıyorum.

Adı Samsung oldugundan ve S serisi oldugundan 3310 bile satsalar htc yi geçer. Bende Htc one ı çok beğendim(özellikle tasarımı harika) ama alacak olsam s4 alırım hem samsung desteği arkasinda hemde multi window air view vb touchwize bagli özellikler samsunga çekiyor

Türe

Türe

Üye
İphone gibi olmaya başladı galaxy serisi de artık.

Galaxy mi ? Oo tamam al al

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
1oo milyon çok zor dişli rakipleri var

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
İphone gibi olmaya başladı galaxy serisi de artık.

Galaxy mi ? Oo tamam al al

evet bu da reklamdan kaynaklanıyor htc'yi çin malı sananlar var. Ben bir bayanın şunu dediğini duydum inanırmısın heralde Türk yapmıştır sevdiğinin adı Hatice'dir sesli harflerini çıkarmıştır markanın ismini koymuştur dedi ya ve bunu söylerken çok ciddiydi. O an dedimki sahibi bunu duysa dinamitle HTC binasını havaya uçurur heralde diye.

Türe

Türe

Üye
Evet malesef ki htc reklamlara samsung kadar butce ayiramiyor

Legendary.

Legendary.

Üye

evet bu da reklamdan kaynaklanıyor htc'yi çin malı sananlar var. Ben bir bayanın şunu dediğini duydum inanırmısın heralde Türk yapmıştır sevdiğinin adı Hatice'dir sesli harflerini çıkarmıştır markanın ismini koymuştur dedi ya ve bunu söylerken çok ciddiydi. O an dedimki sahibi bunu duysa dinamitle HTC binasını havaya uçurur heralde diye.

:oha:

Üst Alt