Tavsiye Samsung Galaxy S4 mini

Nexus4 al derim 2gb ram var

Tepkiler: .NeXuS. ve reflex
s4 mini gayet güzel bir telefon tavsiye ederim.

S3 al bence. Guncelleme gelmez ona 4.2.2de kaldi o eger alirsa s3miniyede vermek zorunda.

reflex

Üye
S3 al bence. Guncelleme gelmez ona 4.2.2de kaldi o eger alirsa s3miniyede vermek zorunda.
S4 miniye güncelleme gelmez mi? Şaka yapıyon dimi hiç güncelleme vermeden telefon çıkartmak ? Saçma olmazmı ?

Tepkiler: .NeXuS.
S4 mini enfazla s3le ayni yazilimi kullanir.kitkati alirsa samsung kaybeder

Kendi si kaybeder. 1gb ram diyo vermiyormus. S3 kitkati alsa s3un satislari gene yukleselecek ve yeni amiral gemileri satis yapmayacak diye vermiyor yani donanim ile alakasi yok.tas gibi calistirir kitkatida iste.

Sonuçta s3 almiyor s4mini aliyor 2.el olursa belki s3 artik düşünülebilir

O telefona destek kesilmez rahat ol resmi kesilse bile diger yandan devam ederler.calismalara baslandi bile s3e 4.4.2 note 2 romunu portladilar.bazi ozellikler calismiyor ama duzelecek.

Cok guzel telefon ya almayi dusunuyordum para sıkıntısından dolayi moto g aldim cok pismanim performanslari asagi yukari ayni ama s4 mininin dikey ekrani ince tasarimi cok guzel duruyor kamerasida fena degil ben al derim

S4 mininin ekran dikdortgen aga en yok telefonda full boya vermisler

O sana kalmis ben begenmedim o telefonu

nanotex

Üye
S3'ü niye bu kadar savunuyorsun dostum anlamıyorum. Herşey ortada, S3 e kitkat verilmiyor resmi açıklama geldi. S4 mini S3'ten daha iyi bir cihaz performans konusunda. Şu an ilk çıktığı versiyonla duruyor hala.
S4 mini'ye karşı garezin mi var kitkat almaz filan diyorsun yani sen mi daha iyi bileceksin kusura bakma da
Adamlar belgeledi sana güncelleme alacağını. Birşey diyemeyince de destek kesilmez rahat ol filan demişsin.. cık cık cık.

Tepkiler: .NeXuS. ve hasaneness