Samsung Galaxy S4 LTE I-9505 IMEI Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Aedalas35

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 LTE I-9505 IMEI Sorunu
Arkadaşlar ben bu telefonu vanda askerliğimi yaparken almıştım yurt dışından gelme bir telefon sanırım herneyse bundan 1 ay öncesine kadar mesaj geldi "********* IMEI nolu cihaz klonlu listesinde oldugu için şu şu tarihinde kullanım dışı bırakılacaktır" diye. O tarih geçti ve o tarihe kadar pek ilgilenemedim açıkçası. Şuan telefon açık fakat şebeke yok. IMEI değiştirmek için denediğim şey kalmadı sanırım öncelikle telefonda uygulama olarak "MTK Engineering Mode Start" diye bi program kurdum bu uygulama ile Android settings ten GPRS kısmına gelindiği zaman değiştirilebiliyorum fakat ben Android settings e geldiğimde bende öyle birşey yok


Daha sonra pc için olan programları denedim mesela "TGT MTK SN 2.0" denilenleri yaptığım halde aldığım hata

"Samasung Tool" denedim aldığım hata

"Chimera" denedim ondada trial version olduğu için hiç birşey yapılmıyor.

*#0808# usb ayarlarından DM+MODEM+ADB yaparak denedim yine fayda yok.

Telefonun Android sürümü 4.2.2 dir. internette yazan Engineer Mode u açan tüm kodları denedim örn: *#*#889988#*#* gibi fakat hiç biri olmadı.
Telefoncuya gidip servet bayılmak istemiyorum arkadaşlar bunun bir çözümü yada gözümden kaçırdığım birşey varsa sizlerden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler.
 


heathrow

heathrow

Üye
O telefonun işlemcisi MTK değil ki. MTK işlemcili telefonlara imei atmak daha kolay diyorlar. Aynı şey Samsung için geçerli değil.
 

Aedalas35

Üye
    Konu Sahibi
Ozaman önerebileceğin bir çözüm yolu varmı ?
 
heathrow

heathrow

Üye
Telefoncuya vericen
 


Üst Alt