cool_cat
Üye
Samsung Galaxy S4 Ekran Kilidi & Çağrı sonlandırma Sorunu. Yardım lütfen!
Arkadaşlar geçen ay Abim yanında çalıştığı doktordan S4 Aldı telefon sürekli ekranı kitliyor ve tuş yoluyla değilde sensör yardımıyla ekranı yakalamayınca kilit açılmıyor bu durum o kadar rahatsız edici bi boyuta ulaştı ki telefonu 15 sn. normal şekliyle kullanmak için defalarca ekran yakalama denemesi yapmak gerekiyor.
Bir diğer sorun da aynı elemandan dayıma da bi tane S4 aldık onda da sürekli görüşme sırasında çağrıyı sonlandırıyor? Bu telefonların sorunları ve çözümleri hakkında sizin fikrinizi istiyorum! Yardımcı olursanız sevinirim. Bu sorunun çözümü telefonları geri vermeden hallolabilir mi? Bizim bilmediğimiz bir ayarı mı var? yoksa iade mi etsinler? Siz Ne dersiniz?
Bir diğer sorun da aynı elemandan dayıma da bi tane S4 aldık onda da sürekli görüşme sırasında çağrıyı sonlandırıyor? Bu telefonların sorunları ve çözümleri hakkında sizin fikrinizi istiyorum! Yardımcı olursanız sevinirim. Bu sorunun çözümü telefonları geri vermeden hallolabilir mi? Bizim bilmediğimiz bir ayarı mı var? yoksa iade mi etsinler? Siz Ne dersiniz?