SAMSUNG GALAXY S3 wifi sorunu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

gurkan018

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG GALAXY S3 wifi sorunu yardım
arkadaşlar ben airtes rt210 modem kullanıyorum fakat şifreyi giriyorum kaydedildi ve güvenli yazıyo bağşanmıyor modem ayarımdamı sorun var yoksa teldemi yardım ederseniz sevinirim

m-eri

Üye
bende de bazen bağlanmıyordu. gibi bir uygulama kullanıyorsan onu kapat öyle dene. ben onu kapatınca düzelmişti ve ayarlardan geliştirici seçeneklerle oynadıysan ondan da olabilir. ama önce üstekini dene

gurkan018

Üye
    Konu Sahibi
Tel sifir program felan yok modem ayarindan mi acaba kaynaklaniyo

gurkan018

Üye
    Konu Sahibi
kimse yardımci olamayacak galiba

gurkan018

Üye
    Konu Sahibi
kimse yokmu ya yardım edicek biri ilgilensin artık allah için ya

cliolar

Üye
bazi modemlerde bole oluyo ama bundan daha buyuk sorun surekli wigi den kopmasi ilk aldigim zamanlarda noyle degil zamanla yukledigim seyler yuzundrn oluyo diye dusunuyorum.modeme hic baglanmamasinin nedeni olarak modemin sifrrleme sekli neden olabilir modemin icine girip ayarlara bakin derim

gurkan018

Üye
    Konu Sahibi
tamam işte şifreleme ne seçicem onu soruyorum biri sölerse sevinirim

mr.architect

Üye
benim cihazı ilk aldığım zaman wifi kopması sorunum yoktu fakat şuanda 5-10 dakika gibi aralıklarla sürekli telefonumda wifi bağlantısından kopuyorum.. Bu all share den evimdeki tv'me bağlanıp film izlemeye çalıştığımda bu yüzden çok daha can sıkıcı bir hale geliyor.. Çözümünü biliyormusunuz acaba *#0011#'den yaptığım değişiklikle hiçbir iyileştirme olmadı çözümü nedir acaba ? :-(

Üst Alt