Samsung Galaxy S3 Veya Htc One X

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uruloki

Uruloki

Üye

Uçacaklar o zaman daha iyi karşılaştırma diyeceğiz ama One X şu durumda zaten S3'e fark atmış.Ayrıca Benchmark testlerinin bir şey ifade etmediğini söyliyim.12 çekirdekli GPu yu desteklemiyor.

- - - Eklendi - - -

JB gayet hızlı ICS ye göre Ram kullanımı da düşük.

biliyorum ayrıca cm10 da hata olmasa bugün jb kullanıyordum ama öyle bir saçmalık ki kernel 2.6 ama ics de 3.1

futbol123

futbol123

Üye

al işte benchmark diyorsun peki tegra 3ün 12 çekirdekli bir gpu ya sahip olduğunu ve 600 mhz ye kadar hızlandırabildiğini biliyormusun ve normal çalışması gereken hızda(520 ama htc 416 çıkışlı yapmış) çalıştırıldığdında glbenchmarkda yeni ipad in altına yerleşecek kadar uçtuğunu biliyormusun yok sen bu benhcmark mantığıyle gitmeye devam et millet thd grafikleri çatır çatır götürsün
Ben sana benchmark testlerin mi bahsettim ? Htc one s i araştırda gör bakalım hangisi iyi one s te krait teknolojisi var hem daha fazla şarj gidiyor hemde performansı yüksek oluyor.Hız testlerini izle bak bakalım 2 çekirdekli one s nasıl one x ten iyi.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

biliyorum ayrıca cm10 da hata olmasa bugün jb kullanıyordum ama öyle bir saçmalık ki kernel 2.6 ama ics de 3.1
Ben denemeyi düşünüyorum nedense CM10'u ama cidden sorunlar varmış..Kernel dediğin gibi katılıyorum.One X'e JB atmışlar izledin mi telefon iyi hızlanmış özellikle tarayıcısı iyi olmuş..

Uruloki

Uruloki

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5111755]
Ben sana benchmark testlerin mi bahsettim ? Htc one s i araştırda gör bakalım hangisi iyi one s te krait teknolojisi var hem daha fazla şarj gidiyor hemde performansı yüksek oluyor.Hız testlerini izle bak bakalım 2 çekirdekli one s nasıl one x ten iyi.
[/QUOTE]

sadece gülüyorum hiçbir şey bilmediğin ortada krait teknolojişsi demen bile yanlış krait işlemci neslinin ismi aynı s3 lerdeki(sen bunuda samsung galaxy s3 sanırsın değil qualcomm s3) scorpion olması gibi git biraz çalış gel

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Sakin dostlar :)

Uruloki

Uruloki

Üye

Ben denemeyi düşünüyorum nedense CM10'u ama cidden sorunlar varmış..Kernel dediğin gibi katılıyorum.One X'e JB atmışlar izledin mi telefon iyi hızlanmış özellikle tarayıcısı iyi olmuş..

izledim açıkacası güzel fakat cm10 için konuştuğum tablet yani orjinal versiyon ics de samsung 3.1 kerneli kullanmış ama dev ler(ellerinde yok sanırım) kernel olarak 2.6 yı kullanmışlar ayrıca ics de samsung s3 ün tarayıcı kullanmış sanırsam 365 html5 skoru var ics nin kendi skoru 200 küsür

- - - Eklendi - - -

iyide adam resmen sallıyor bilmiyor ki krait ne kal-el ne ooo geçmiş eski videoyu yolluyor nasıl geçiyor diye anca kendini vutuyor bilmiyor ki güncelleme gelmiş filan galaxy nexus la one x i karıştırıyor tamamen eline dahi almadığıda belli

futbol123

futbol123

Üye

sadece gülüyorum hiçbir şey bilmediğin ortada krait teknolojişsi demen bile yanlış krait işlemci neslinin ismi aynı s3 lerdeki(sen bunuda samsung galaxy s3 sanırsım değil qualcomm s3) scorpion olması gibi git biraz çalış gel
he he kendin ne kadar biliyorsun belli tabi .Benim bildiklerimi yazsam varya sayfa çöker düşün artık neyse senle tartışamam..One s teki teknoloji s3 ile aynı değil kendin bilmiyorsun işte bizide kendin sanıyorsun bikere cpuları chipsetleri gpu farklı neyden bahsediyorsun sen? gir google a bak.Youtubedan karşılaştırmalara bak

Uruloki

Uruloki

Üye
aha ekliyim krait işlemci teknolojisi demiş daha az güçle daha fazlası demiş külliyen yalan o olay tamamen tegra 3 de öyle 5 çekirdekli bir SoC bu telefon normal işlemlerde tek çekirdek çalışıyor 1.5ghz de ama yorulmaya başladığında 2 çekirdek 1.4 ghz ve en sonunda tüm güç 4 çekirdek 1.2 ghz çalışıyor acaba benchmark yazılımları bunu çözemiyor olabilir mi yoksa tegra 3 o kdar kötüydüde microsoftla google kendi tabletrinde niye kullandı ve ya ''oyun konsolu'' ouya neden tegra 3 kullandı niye qualcomm kullanmıyorlar

MasteLaa

MasteLaa

Üye

izledim açıkacası güzel fakat cm10 için konuştuğum tablet yani orjinal versiyon ics de samsung 3.1 kerneli kullanmış ama dev ler(ellerinde yok sanırım) kernel olarak 2.6 yı kullanmışlar ayrıca ics de samsung s3 ün tarayıcı kullanmış sanırsam 365 html5 skoru var ics nin kendi skoru 200 küsür

Tarayıcı kodları bildiğim kadarı ile aynı.ICS skoru da sanırım 280 küsür..Ya da yanlış hatırlıyor olabilirim..CM10 kernelinde 2.6 kullanmaları büyük ihtimal eksiklikten kaynaklanıyor..Daha gelişir mi bilemem ama orijinal JB ile fark var hem de çok..ICS den Cm10 da ne kadar ram düşüyor acaba :hmmm

El-CD

El-CD

Üye
Cm10 da normal ram max 200-250 ortalama da 150 sirf bu yuzden gb e dondum

futbol123

futbol123

Üye
aha ekliyim krait işlemci teknolojisi demiş daha az güçle daha fazlası demiş külliyen yalan o olay tamamen tegra 3 de öyle 5 çekirdekli bir SoC bu telefon normal işlemlerde tek çekirdek çalışıyor 1.5ghz de ama yorulmaya başladığında 2 çekirdek 1.4 ghz ve en sonunda tüm güç 4 çekirdek 1.2 ghz çalışıyor acaba benchmark yazılımları bunu çözemiyor olabilir mi yoksa tegra 3 o kdar kötüydüde microsoftla google kendi tabletrinde niye kullandı ve ya ''oyun konsolu'' ouya neden tegra 3 kullandı niye qualcomm kullanmıyorlar
28nanometre ile üretiliyor o işlemciler ve diğerleri s3 ve one x te 40nn di sanırım böyle oluncada az güç tüketimi yüksek performans oluyor.Asıl yalancı sensin bak düzgün konuş şimdi senin yüzünden ban almıyım yine:off: araştır bakıyım 28 nanometre işlemcileri.Kim yalancı görücez bekliyorum

MasteLaa

MasteLaa

Üye

tongaya gelmişsin işte orada belirttim sen bunuda galaxy s3 sanırsın diye ama yine aynı tas yine aynı hamam krait teknoloji değil sadece isim aynı ''qualcomm'' s3 ün scorpion kod adıyla çıkması gibi aynı tegra 3 ün kod adıyla çıkmasıyla he qualcomm one s deki SoC i üreten firma bu arada

- - - Eklendi - - -

valla cm10 kullanmadım ama 3.2 ile ics arasında fark var 3.2 320 lere kadar düşürüyordu ics 420lere düşürebiliyor hatat bunu yapınca arayüzü sıfırlıyor tarayıcı kodları farklı bence çünkü html5 de uçtu tablet
HTML5 mi kullanıyorsun şu an? ICS çok ram yiyor ama bu bir gerçek.Diyoruz ya Android'e kodu bozuk bu yani.
[/FONT]

cliolar

Üye
Tehlike ";5111917][COLOR="DarkRed' Alıntı:

28nanometre ile üretiliyor o işlemciler ve diğerleri s3 ve one x te 40nn di sanırım böyle oluncada az güç tüketimi yüksek performans oluyor.Asıl yalancı sensin bak düzgün konuş şimdi senin yüzünden ban almıyım yine:off: araştır bakıyım 28 nanometre işlemcileri.Kim yalancı görücez bekliyorum
[/COLOR]

S3 32 nm kullaniyo

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Qualcomm S3 ün ne olacağı zaten belli değil.Bunu kullananlar hata yapıyor diyoruz zaten.

albay3434

Üye
Benim galaxy s3 dışardan gelen aramayı gostermiyor ama arayan kişide benim tlf çalıyor gözüküyor formatta atıldı fabrika ayarında dönüldü sadece iki saat düzeliyor format atınca sonra yine aynı. Bide arama yapacağım zaman AĞDA KAYİT YOK diye yazı çıkıyor. Bunları nasıl düzelir yardımcı olabilirsiniz aldığımda pişman oldum valla

- - - Eklendi - - -

Benim galaxy s3 dışardan gelen aramayı gostermiyor ama arayan kişide benim tlf çalıyor gözüküyor formatta atıldı fabrika ayarında dönüldü sadece iki saat düzeliyor format atınca sonra yine aynı. Bide arama yapacağım zaman AĞDA KAYİT YOK diye yazı çıkıyor. Bunları nasıl düzelir yardımcı olabilirsiniz aldığımda pişman oldum valla

- - - Eklendi - - -

MasteLaa

MasteLaa

Üye

senin için ss aldım koyuyorum

- - - Eklendi - - -

valla htc one s lere mecburiyetten koydu yetişmedi çipler yoksa ne yapsın adamlar
Maşallah yahu :hmmm Flash'a göre hızı bence tartışılmaz HTML5 in zaten :hmmm One S lerin S4 çipli olanları var.Aslında bunlar tercih edilmeli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt