Samsung Galaxy S3 Veya Htc One X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gsmemo

Üye
One x bence on numara gün ışığında bile ekranına gece baktığın gibi bakıyorsun ekran çok pürüzsüz kulaklık sesi on numara konser gibi bu arada benim bir önceki telefonum s3 dü şimdi one x kullanıyorum ve tavsiye ediyorum

3 tane fotoğraf var upload edeyim açacağım

3 tane fotoğrafı upluadlamak kaç milisaniye sürerki

- - - Eklendi - - -

Eski telefonun SIII şuan One X kullanıyorsun ve telefon bölümünde Galaxy Note yazıyor düzenlersen iyi olur profilini

Ayrıca Beats kulaklığın yoksa performansı öyle mükemmel değil açıkçası eğer beats kulaklığın varsa çok iyi orası ayrı tabi.Sırf şu beats olayından dolayı HTC bir telefon almayı düşünmüyor değilim.

Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

Üye
Fotoğraf boyutu fazla

ya tamam arkadaşlar bu konu çok uzadı dünyanın en kötü telefonu htc one x şimdi hepiniz s3 alın tamammı bu konuda burada kapansın

- - - Eklendi - - -

fatih kuzum şu profil fotoğraflarına bayılıyorum o bayanın ısmı ne acep :P

emma watsonda güzel hani

El-CD

Üye
bildiğim kadarıyla s3 4s'in lensini kullanıyor ama 4s in yanından bile geçemez bu kaliteyle.

MasteLaa

Üye
Lena Meyer diyerekten soran 17. kişi olmanı kutluyorum

- - - Eklendi - - -

konu hazır

CasuS_87

Üye
Bugün s3 ü kullanma fırsatım oldu . Açıkcası beklediğimdem daha üstün bir cihaz çıktı . Hele ekran kalitesi felan süper . Biraz hafif ama güzel bir telefon . One x de güzeldir

15097

Üye
Bugün s3 ü kullanma fırsatım oldu . Açıkcası beklediğimdem daha üstün bir cihaz çıktı . Hele ekran kalitesi felan süper . Biraz hafif ama güzel bir telefon . One x de güzeldir
Ağır olsa daha mı iyi olurdu

Htc one x te hala yazılımsal hatalar var.Ancak android 4.1 jelly bean gelince ikiside canavar makine olucaktır.

Tepkiler: MasteLaa

15097

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5110651]Htc one x te hala yazılımsal hatalar var.Ancak android 4.1 jelly bean gelince ikiside canavar makine olucaktır.[/QUOTE]

MasteLaa

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5110651]Htc one x te hala yazılımsal hatalar var.Ancak android 4.1 jelly bean gelince ikiside canavar makine olucaktır.[/QUOTE]
2 güncelleme aldı son güncelleme de 4.0.4 ve yazılımsal olarak ne hata gördünüz merak ediyorum İlk çıktığı gibi hatırlamayın lütfen

One x kullanıyorum müthişama çok oyun oynuyorsan şarj cihazına bağlı gezersin unutma

2 güncelleme aldı son güncelleme de 4.0.4 ve yazılımsal olarak ne hata gördünüz merak ediyorum İlk çıktığı gibi hatırlamayın lütfen
web tarayıcısındaki kasmalar donmalar vs.. hız farkları s3 daha hızlı şuan one x ten tabi jelly bean gelince ikiside canavar olucak kuzum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...