MasteLaa
Üye
Evet bu konudan çok var ama abim sürekli aynı konular karşılaştırmalar bölümünde de alt kısım hariç aynısını yazdım..Artık bir daha yazmışyorum copy paste ile hallediyorum işi
hay ağzına sağlık valla yorgunluktan üşenmiştim ben açıklayacaktım ama sen de baya derine inmişsin Fatih
bir daha yazman saçmalık olurdu zaten
Evet bu konudan çok var ama abim sürekli aynı konular karşılaştırmalar bölümünde de alt kısım hariç aynısını yazdım..Artık bir daha yazmışyorum copy paste ile hallediyorum işi
Benimle derdiniz ne yahu okumadığınıza eminim.Ayrıca o yazılar benim yazım aynısını bir benzeri hatta aynı konu vardı yazmıştım ama sondaki kernel ve dalvik olaylarını şimdi ekledim.
bir daha yazman saçmalık olurdu zaten
Neyse konu dağılmasın
Vallahi her 1kelimesini okudum
Ayrıca yazıya yeni şeylerde eklemişsin
kardeşim bence en güzelini yapmışsın bu konu çok açıldı ve daha da çok açılır yaz yaz ömür yetmez en iyisini yapıyorsun
Neyse konu dağılmasın
Amoled video performansı mı ? IPS LCD2 ekran kullanıyor One X.bak ben onex de alabilirdim ama s3 alma sebeplerim batarya ömrü mükemmel , arka kapak açılıyo,telefonun normal bir androide veya onexe göre ekstra özellikleri mükemmel s-voice, amoled video performansı , göz sensörü , video izlerken başka işlemler yapma vb. özellikleri işte. bunlara + olarak tegra oyunlarını basit bir işlemle rahatça oynanabilmesi
super amoledde video performansı diğerlerine göre mükemmeldir. IPS LCD2 fotoğrafları güneş altında daha iyi gösterir
Amoled video performansı mı ? IPS LCD2 ekran kullanıyor One X.
önerileriniz için teşekkürler. az once media marktaydim. one x ve s3 ü inceledim. samsungun arayüzünü daha cok beğendim. one x le arasinda öyle ahım şahım bi fark da yok. ve diger ozellekileri acisinda s3 almaya karar verdim.
Parlak gösterme ile keskin gösterme farklı şeyler.Bunun sadece fotoğraflara özgü değil kaliteli ekran zaten Güneş altında daha iyi görünür.Şu videoyu izlemeni öneririm..super amoledde video performansı diğerlerine göre mükemmeldir. IPS LCD2 fotoğrafları güneş altında daha iyi gösterir
önerileriniz için teşekkürler. az once media marktaydim. one x ve s3 ü inceledim. samsungun arayüzünü daha cok beğendim. one x le arasinda öyle ahım şahım bi fark da yok. ve diger ozellekileri acisinda s3 almaya karar verdim.
İnsanların ihtiyaçları farklıdır.Batarya,Sd Card konusunda S3 önde.Arayüzünü beğenmiş arkadaş meselaYani burdan anlayacağımız masteLaa kardeşimizi boşuna yordun
Amin.doğru tercih yapmışsın kardeşimAllah kazasız belasız kullanım nasip eder inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?