Samsung Galaxy S3 Neo GT-İ9300İ 4.4.4 Dağıtımı Başlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
bakalım ne için demiş bişe dedi admin ama anlamadım :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
blackcat67

blackcat67

Üye
Silindi kardeşim ama ihtimal toplu güncellemerl gelmeye başladı bence tüm cihazlara gelcek gibi benim şahsi öngörüm :)
Şimdi heyecanlandım inşallah s3 içinde gelirde rahat ederim ya satmakta istemiyorum satsam ne alıcam belirsiz kaldım arayerde zaten sammobile yaptığı kitkat gelmicek açıklamasıda yalan buyrunuz attığım twite yanıt :

Galaxy S3 Kitkat upcoming ? 4.4.4 or 4.4.3 ?

ismimi vermiyom:D Hi. There is no current release date for the Kitkat update on the Galaxy S3. Keep an eye on the Samsung website for updates.

Dikkatinizi çekerim gelmeyecek demiyorlar donanım falan demiyor tarih belli değil diyor samsung türkiyede planlanmıyor gelmeyecek gibi şeyler söylüyor :pro:
o_OAyrıca destek kesilseydi s3'ten 4.3 için güncelleme verilmeye devam edilmezdi benim düşüncem

• Beğen
Tepkiler: Kontrol ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi heyecanlandım inşallah s3 içinde gelirde rahat ederim ya satmakta istemiyorum satsam ne alıcam belirsiz kaldım arayerde zaten sammobile yaptığı kitkat gelmicek açıklamasıda yalan buyrunuz attığım twite yanıt :

Galaxy S3 Kitkat upcoming ? 4.4.4 or 4.4.3 ?

ismimi vermiyom:D Hi. There is no current release date for the Kitkat update on the Galaxy S3. Keep an eye on the Samsung website for updates.

Dikkatinizi çekerim gelmeyecek demiyorlar donanım falan demiyor tarih belli değil diyor samsung türkiyede planlanmıyor gelmeyecek gibi şeyler söylüyor :pro:
o_OAyrıca destek kesilseydi s3'ten 4.3 için güncelleme verilmeye devam edilmezdi benim düşüncem
İlk rusya için yayınlanacak bu kadarını söyleyebilirim şimdilik :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
blackcat67

blackcat67

Üye
arkadaşım bak yukarıda belirttim öngörüm dedim ben samsung çalışan değilim önemli yerlerin sosyal ağlarını takip edin sizde aynısını görürsünüz ;)
bana sadece takip ettiğin yeri söylermisin :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sammobile :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bu samsungta kikatı ne kadar büyüttü

• Beğen
Tepkiler: csbaz, MaxipmaN ve Kontrol

MaxipmaN

Üye
s3ün fişi çekilmişti zor onun için neo alabilir

Kontrol

Kontrol

Üye
note 2 aldım s3 ten sonra ama hala s3 benim gözümde 10 numara telefon eğer 2.telefon olayım olsaydı mutlaka s3 kullanirdim

reflex

reflex

Üye

burdakiler yalan değil bence şuan samsung test ediyor kitkatı :D
9300 için olmaya bilir onlar çünkü 4.4.2 de var orda ama size gelmedi moral bozmak istemem ama

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
I9300 kullanicilari güncelleme almayacak gibi duruyor hala :D

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Burası forum kahvehane değil.Yazdıklarınıza dikkat edin.Bir daha düzeltilmez silinir ve ceza verilir.

• Beğen
Tepkiler: Kontrol ve IchigoKurosaki
blackcat67

blackcat67

Üye
Bence galaxy s3 fişi henüz çekilmedi şuan s5 satışlarını arttırmak için yapılmış birşey güncellemenin gecikmesi zaten istedikleri satışı yapamayacaklar g3 gibi telefonlar dururken kimse s5 almaz

Üst Alt