beytullah6767
Üye
Gelmezne için demiş normal s3 içinmi vallaha geliyomu la
:Gelmezne için demiş normal s3 içinmi vallaha geliyomu la
:Silindi kardeşim ama ihtimal toplu güncellemerl gelmeye başladı bence tüm cihazlara gelcek gibi benim şahsi öngörümne için demiş normal s3 içinmi vallaha geliyomu la

Şimdi heyecanlandım inşallah s3 içinde gelirde rahat ederim ya satmakta istemiyorum satsam ne alıcam belirsiz kaldım arayerde zaten sammobile yaptığı kitkat gelmicek açıklamasıda yalan buyrunuz attığım twite yanıt :Silindi kardeşim ama ihtimal toplu güncellemerl gelmeye başladı bence tüm cihazlara gelcek gibi benim şahsi öngörüm![]()
Hi. There is no current release date for the Kitkat update on the Galaxy S3. Keep an eye on the Samsung website for updates.
Ayrıca destek kesilseydi s3'ten 4.3 için güncelleme verilmeye devam edilmezdi benim düşüncemİlk rusya için yayınlanacak bu kadarını söyleyebilirim şimdilikŞimdi heyecanlandım inşallah s3 içinde gelirde rahat ederim ya satmakta istemiyorum satsam ne alıcam belirsiz kaldım arayerde zaten sammobile yaptığı kitkat gelmicek açıklamasıda yalan buyrunuz attığım twite yanıt :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızGalaxy S3 Kitkat upcoming ? 4.4.4 or 4.4.3 ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızismimi vermiyomHi. There is no current release date for the Kitkat update on the Galaxy S3. Keep an eye on the Samsung website for updates.
Dikkatinizi çekerim gelmeyecek demiyorlar donanım falan demiyor tarih belli değil diyor samsung türkiyede planlanmıyor gelmeyecek gibi şeyler söylüyor
Ayrıca destek kesilseydi s3'ten 4.3 için güncelleme verilmeye devam edilmezdi benim düşüncem

s3 içinmi diyorsunİlk rusya için yayınlanacak bu kadarını söyleyebilirim şimdilik![]()
Evet S3-4 içindes3 içinmi diyorsun

yalan değil dimi ?Evet S3-4 içinde![]()
arkadaşım bak yukarıda belirttim öngörüm dedim ben samsung çalışan değilim önemli yerlerin sosyal ağlarını takip edin sizde aynısını görürsünüzyalan değil dimi ?
bana sadece takip ettiğin yeri söylermisinarkadaşım bak yukarıda belirttim öngörüm dedim ben samsung çalışan değilim önemli yerlerin sosyal ağlarını takip edin sizde aynısını görürsünüz![]()

sammobile![]()

Olabilir değerli kardeşimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdakiler yalan değil bence şuan samsung test ediyor kitkatı![]()

9300 için olmaya bilir onlar çünkü 4.4.2 de var orda ama size gelmedi moral bozmak istemem amaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdakiler yalan değil bence şuan samsung test ediyor kitkatı![]()