Samsung Galaxy S3 Neo GT-i9301Q 4.4.4 Gelecek mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 Neo GT-i9301Q 4.4.4 Gelecek mi ?
Samsung Galaxy S3 Neo GT-i9301Q telefonum var yeni aldım 4.4.4 Türkiye'ye gelecek mi ? Veya benim modele uyumlu başka ülkere gelmiş uyumlu stock garantiyi bozmadan atabileceğim bir stock rom var mı 4.4.4 olacak ?

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
Samsung Galaxy S3 Neo GT-i9301Q telefonum var yeni aldım 4.4.4 Türkiye'ye gelecek mi ? Veya benim modele uyumlu başka ülkere gelmiş uyumlu stock garantiyi bozmadan atabileceğim bir stock rom var mı 4.4.4 olacak ?
Dısarıdan cm11 vb.. Rom yukleyebilirsin ama garanti dısı kalır 4.4.4 gelmez benim tahminimce

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Dısarıdan cm11 vb.. Rom yukleyebilirsin ama garanti dısı kalır 4.4.4 gelmez benim tahminimce
Yurtdışında geldi ve 5.0 bekleniyor s4 miniye verirken buna vermemesi küfür sebebi ayni zamanda a3 de öyle o da ayni s3 neoyla

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışında geldi ve 5.0 bekleniyor s4 miniye verirken buna vermemesi küfür sebebi ayni zamanda a3 de öyle o da ayni s3 neoyla

Sonra neden rom atiyoruz sebebi sizsiniz hemen kitkati verdiler diye tamam bitti o kadar telefon cikarmayi biliyon guncellemeye gelince 10 sene bekletiyon adami.

Emre

Üye
samsung o telefonu kullanmanı istemiyor

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim yanlış bi düşüncen var polemige girmek istemedim o yüzden tamam dedim

Nokia mi alsin? :D
Hicte yanlis degil note 3 aylarca bekledi arkadasim gelsin diye gelmedi.gitti rusya romunu atti kullaniyor s4 telefonu olan rezil oldu hala bekliyorlar dayanamayip lollipop rom atan var s3 neo kitkat aliyorsa s3 te kitkat almasi lazim tembel bir firma bu kadar fazla telefon uretip 2 guncelleme ile insanlari magdur hale getiriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve oguzxw

Üst Alt