Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy S3 Neo GT-i9301Q 4.4.4 Gelecek mi ?
Sponsorlu Bağlantılar
delimatkap
Üye
Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 Neo GT-i9301Q 4.4.4 Gelecek mi ?
Samsung Galaxy S3 Neo GT-i9301Q telefonum var yeni aldım 4.4.4 Türkiye'ye gelecek mi ? Veya benim modele uyumlu başka ülkere gelmiş uyumlu stock garantiyi bozmadan atabileceğim bir stock rom var mı 4.4.4 olacak ?
Samsung Galaxy S3 Neo GT-i9301Q telefonum var yeni aldım 4.4.4 Türkiye'ye gelecek mi ? Veya benim modele uyumlu başka ülkere gelmiş uyumlu stock garantiyi bozmadan atabileceğim bir stock rom var mı 4.4.4 olacak ?
Sonra neden rom atiyoruz sebebi sizsiniz hemen kitkati verdiler diye tamam bitti o kadar telefon cikarmayi biliyon guncellemeye gelince 10 sene bekletiyon adami.
Sonra neden rom atiyoruz sebebi sizsiniz hemen kitkati verdiler diye tamam bitti o kadar telefon cikarmayi biliyon guncellemeye gelince 10 sene bekletiyon adami.
Hicte yanlis degil note 3 aylarca bekledi arkadasim gelsin diye gelmedi.gitti rusya romunu atti kullaniyor s4 telefonu olan rezil oldu hala bekliyorlar dayanamayip lollipop rom atan var s3 neo kitkat aliyorsa s3 te kitkat almasi lazim tembel bir firma bu kadar fazla telefon uretip 2 guncelleme ile insanlari magdur hale getiriyorlar.