jetpackjoyride
Üye
Şu hiz konusuna takildim ezgis daha wp8 cikmadan video arardi bakin cok hizli diye simdi lumianin ip5 s3 note2 gibi cihazlardan hizli olmadigini gorunce videolara küstüarayüz diye bisey yok zaten ve gunduz cekimlerinde lumianin masallahi var yani gece fotografcisi degilsen sana kamera yonunde bi + sunmuyo
bide daha hızlı tepki veren ekranı tabi
Bence yanlış bir düşünce yani şimdi Lumia'nın sadece kamerası mı iyi.
bide daha hızlı tepki veren ekranı tabi
bu gun telefoncu arkadaşımla konuştum devamlı alışveriş yaptığım biri ona l920 yada s3 mu dedim kendisi bana nokianın bittini cıkardıgı tel mudellerinin tutmayacanı soyladi almaya degmez dedi ben l920 duşunuyorum ama nokianın wp8 macerası ileride biz yarıyulda bırakırsa ne olacak fikri olan
bu gun telefoncu arkadaşımla konuştum devamlı alışveriş yaptığım biri ona l920 yada s3 mu dedim kendisi bana nokianın bittini cıkardıgı tel mudellerinin tutmayacanı soyladi almaya degmez dedi ben l920 duşunuyorum ama nokianın wp8 macerası ileride biz yarıyulda bırakırsa ne olacak fikri olan
O telefoncuya selamlarımızı ilet. Mümkünse o dükkanı kapatsın ve bu işi yapmasın.
1 Nokia kolay kolay batmaz.Orta segment telefon piyasasında halen en çok satan ve kullanılan telefonlar Nokiadadır.
2 Lumia serileri kapış kapış gidiyorken o neyin kafasını yaşıyor merak etmiyor değilim. Donanım düşük dediler yüksek donanım telefon çıkardı.
Ram dediler 1 gb ram koydular.
Işletim sistemi dediler en stabil işletim sistemlerinden biri olan wp8 koydular.
Wp8 market uygulama az dediler 130.000 geçmiş market androidteki en popüler 50 uygulamanın 40 - 45 tanesi var.
Oyun dersen telefon ve işletim sistemi piyasaya yeni çıktı ve büyük firmalar oyun duyurularını yapmaya başladılar.
3 wp8 telefonların yazılım desteğini nokia değil microsoft sağlıyor , nokia ise ekstra yazılım ve uygulamalar çıkartıyor.
Başkasının lafına bakma. Aklında hangi telefon varsa onu al ve keyfine bak.
Şimdi benim yaptığım tartışma çıkaracak birşey miydi ? Valla helal size ya
Sonunda bunu da yaptınız ya valla helal bi yapılmadık bu kalmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?