AVICII
Üye
-
Konu Sahibi
-
Telefon alacaksan ister üç yıllık amiral olsun gene amiral al çünkü firma destek vermese bile kullanıcılar kendileri destekliyorlar.
Doğru sölüyorsunuz ancak kamera kalitesi nasil ? 16 gb alan bana ileri ki zamanlarda sorun yaratır mı?Nexus4 al her yönden üstün iki cihazdan da.Nexus olmasi da cabasi.Guncellemeler ilk nexuslara cikar ve uzun sure guncel kalir.Buna ragmen gelistirici destegi de muazzamdir.Performansi iki cihazdan da iyi + gpusu adreno 320 yani opengl s3.0 destegi var.Ben galaxyler icin bir neden goremiyorum.Zaten hepsi belediye dagitmis gibi en azindan biraz ayricaligin olur.
Ben ikisi arasından değil de bunlar dışından bir tavsiyede bulunmak istemiyorum, istemiyorsa istemiyorum der, "ne alaka adam 2 seçenek sunmuş" deyip tartışma çıkarmayın, lütfen:
Xperia SP ve Nexus 4 bence bir bak. Nexus 4 performans ve güncelleme olarak 4ünden de iyi olacaktır, SPde nexusu beğenmezseniz s3e karşı bir alternatif bence, onda da adreno 320var, benchmarklarda S3den daha üstün görünüyor... Ve SPde Nexus4 gibi Snapdragon S4 Pro işlemcisini kullanıyor ancak 2 çekirdekli ve rami de 1gb, Nexus4 4çekirdekli rami de 2gb dediğim gibi nexus 4 en iyisi olacaktır, performans olarak. SP, S3e bir alternatif. Nexus4den farklı olarak hafıza kartı desteği var.
Xperia SP içlerinde bana göre en son tercih olur.Ancak Nexus 4 performans acisindan s3 ve s4 mini`den iyi fakat arttırabilir hafızasının olmaması ilerde bir sorun yaratır mı ? Kamerası nasil s3 ve s4 miniye göre ?
S3 ve S4 mininin kamerasını bilmediğimden aralarındaki kıyaslamaya cevap veremiyorum ama pek ahım şahım bir kamerası yok, S4 ve Z ile kıyaslamalarına bakmıştım geri kalmıştı. Youtubeda illaki vardır karşılaştırması S3 ve Nexus4'ün bakabilirsiniz... 16gb hafıza idare edecektir.
- - - Eklendi - - -
Ram çok önemli bir faktör, bence nexus4'ün en cezbedici yanı olabilir.
Kamera testinde s3`ten iyi olmadığı kanaatine vardım.Nexus 4`ü ileri götüren tarafı performansı.s3 alıp 1 gb ramle ne kadar uzun süre iyi bir performans sağlanır bilinmez :/ S4 mini de var ki ram olarak az sayilmaz ama işlemci ne kadar götürür :/ İyice dağıldı kafamdaDeğerli cevaplarınız için çok teşekkürler
S4 mininin birçok oyun videosunu izledim kasmıyor ancak kullananlar kastığını söylüyordu sonra bir bakmışlarki gpu güç tasarruf modu varmış onu deaktif edince gpu tam performans veriyormuş herkes bu sorunu çözmüş. Bazen eline alan test yapıp videosunu koyuyor bunu atlamış olabilirler.
Bir hata vardır, ben tek çekirdek Adreno 205li xperia rayde kasmadan oynadım bu oyunu.
Mad Eagle'in dediği gibi bir şey ya da optimizasyon hatası olabilir...
Bir hata vardır, ben tek çekirdek Adreno 205li xperia rayde kasmadan oynadım bu oyunu.
Mad Eagle'in dediği gibi bir şey ya da optimizasyon hatası olabilir...
Herhangi bir geliştirmeye veya root yetkisine sahip mi elindeki cihaz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?