Nasıl düzeltebilirim ki hiç birşey gözükmüyor telefonu açıyorum mesaj geliyor ama göremiyorum. recevory modda aynı sekilde hiç bisey gözükmüyor yani nasıl düzeltebilirim ki ?
sorunun o detayını bilmiyordum üzgünüm, bi şekilde teamviewer le telefona bağlanıp biraz kurcalamanı tavsiye ederim.
ama şunu bi kesnleştirmen lazım.. o telefonu hiç düşürdün mü veya habersiz düştü mü ? bunu mutlaka kesinleştirmelisin çünkü donanımsal bi hata için hiç uğraşma programlarla v.s... eğer hiç bi şekilde hasara uğratacak bi aktivite de bulunmamışsan teamvieweri bir dene.
- - - Eklendi - - -
bir kaç sitede karşılaştım ufak hasarlardan dolayı mor-bembe karısımı renkler olusmus ..
senin telefonun (benim görüşüm) yüzüstü yere yapıştı..
veya.
arka kapağı aç kilit tuşunun yanında kapalı bölgede ekranın girişi var. tam yanında üstü kapanmıs bi bölge göreceksin orda ekranını telefona bağlayan güç kablosu var belki yerinden oynamıştır umuduyla zarar vermeden bi bakmanı tavsiye ederim..
- - - Eklendi - - -
son olarak şunları söyleyebilirm. hiç birşeyi riske atmadan garantiye veririm diyorsan;
ekran komple değişecekse;
cepkaskın varsa 3-5 güne mutlaka halledilir.
kvk da uzun sürebilir ancak muhtemelen hallederler.
ama firmasi farklı olan garantisi varsa muhtemelen para talep ederler..
- - - Eklendi - - -
biraz daha aktif olsaydın keşke , bende s3 kullandıgım icin bu konuyla cok ilgiliyim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu konuyu bi incele istersen ekran sorunlarına ve garantide yapılanları anlatmışlar