Samsung Galaxy J1 mini akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy J1 mini akıllı telefon resmi olarak duyuruldu
Samsung’un yeni giriş seviyesi modeli yakında Filipinler’de satışa sunulacak…



Mobil Dünya Kongresi, MWC 2016’da yeni üst seviye modelleri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’nin duyurusunu gerçekleştiren, teknoloji devi Samsung, şimdi de giriş seviyesi bir modelini resmi olarak duyurdu. Özellikle bütçesi fazla olmayan kullanıcıları hedefleyen yeni akıllı telefon Samsung Galaxy J1 Mini olarak adlandırılmış.




Geçtiğimiz ay Samsung, Bangladeş’te yeni bir akıllı telefon modeli olarak Samsung Galaxy J1 Nxt’yi duyurmuş ve sonrasında da yaklaşık 88$fiyat etiketi ile satışa sunulmuştu. Şimdi de Filipinler için duyurulan Samsung Galaxy J1 Mini geldi ve bu iki cihazın benzer olduğunu söyleyebiliriz.

Cihaza bakacak olursak eğer, Samsung Galaxy J1 Mini ” büyüklüğünde ve 480×800 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. TFT dokunmatik ekran içeren cihazda sistem belleği ise 768MB olarak yer almakta. Diğer model Galaxy J1 Nxt’de ise 1GB olarak belirlenmişti.

Google Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Samsung Galaxy J1 Mini akıllı telefon 1.2Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili yonga setinden güç almakta. Akıllı telefonun arka yüzünde 5MP kamera bulunurken, ön kamerası da 0.3MP olarak geliyor.



1.500mAh batarya içeren cihaz 8 saat 3G konuşma süresi, 29 saat müzik dinleme süresi sunuyor. 121.6 mm x 63.1 mm x 10.8 mm ölçülerinde olan ve 4G desteği sunmayan akıllı telefonun ne zaman satışa sunulacağı ya da fiyatının ne olacağı hakkında ise bilgi bulunmamakta.

Samsung Galaxy J1 mini akıllı telefon resmi olarak duyuruldu - MaxiCep
 


byAndroid

byAndroid

Üye
400 liradan iş yapar :D
 
0MG90

0MG90

Üye
Çöp :kotu:
 
skylinegti

skylinegti

Üye
Şaka gibi cihaz resmen...
 


Üst Alt