Samsung Galaxy S3 Mini Kullanıcıları Kulübü

Konuyu nasıl buldunuz?

• Çok güzel buldum.

Kullanılan: 89 76.7%
  • Güzel buldum

Kullanılan: 27 23.3%

• Kullanılan toplam oy
    116
Merhaba ben s3 mini kullanıcısıyım yaklaşık 2 ay falan oldu. Şimdi şöyle bir sorunum var reberimi telefona aktardım hesaplardan otomatik güncelleme yaptı rehbere. Rehberde görüntülenecek kişilere sadece telefon dedim dolayısıyla telefonu olan kişiler hem facebook adresleri hem linkedin adresleri mail adresleri ve numaraları ile birlikte rehberimde kayıtlı buraya kadar sıkıntı yok. Ama mesela mesaj atmaya çalıştığımda çıkan rehberde ise daha fazla kişi kayıtlı sadece eposta rehberime kayıtlı kişiler de mevcut, yani yolda bir arkadaşıma mesaj atacağıma yanlışlıkla gmailine mms atıyorum bu illeti iki defa yaşadım yok mu bunun çaresi ? Yapabileceğimiz bir şey ?

selcukas

Üye
Arkadaslar telefonu romla daha hizli hale getirebilir miyiz nasil yapicaz bide root yapmak isiyorum yardimci olabilir misiniz?

Antocio

Üye
Arkadaslar telefonu romla daha hizli hale getirebilir miyiz nasil yapicaz bide root yapmak isiyorum yardimci olabilir misiniz?

banada lazım

birde benim telefon yurtdışından yeni geldi kaç gün açık kalır acaba ek olarak imei attırsam telefondan sorun olur mu?

chartall

Üye
sıfır teknosa da aldığım telefonun şarjı çok az gidiyor forumda söylenen herseyi yaptım açık uygulama kalmıyor arka planda ekran parlaklığı çok düşük sadece mesajlaşıyorm ama sabah 8 de çekiyorum sarjdan aksam 5 e doğru bitiyor sarjım artık çaresizim. Tek umudum bi kaç şarjdan sonra batarya kendine gelir deniyor insallah öyle olur yoksa yedek batarya alcam yanmda gezdircem.Lakin o da 50-60 TL vardı orjinalı (

Samet.25

kardes adi ustunde akilli telefon normal bence senin sarjin benimde oyle hemen hemen 9 10 saat gidiyo sarjlar cogu telde bu boyle ben mah i yuksek batarya bulsam bende alicam

chartall

Üye

kardes adi ustunde akilli telefon normal bence senin sarjin benimde oyle hemen hemen 9 10 saat gidiyo sarjlar cogu telde bu boyle ben mah i yuksek batarya bulsam bende alicam
mah değeri yüksek orjinal telefona zarar vermeyecek bi şekilde bulunabilir mi acaba ??

Samet.25

mah değeri yüksek orjinal telefona zarar vermeyecek bi şekilde bulunabilir mi acaba ??

gecenlerde bi sitede gormustum sanki ama kaybettim siteyi valla ben buluyum orjinal olmasada olur batarya .d

emrh77

Üye

s3 mini ekran parlaklığı otomatik kullanın demişsiniz ama öyle bir ayar yok ya da var da ben mi bilmiyorum ?

- - - Eklendi - - -

s3 mini ekran parlaklığı otomatik kullanın demişsiniz ama öyle bir ayar yok ya da var da ben mi bilmiyorum ?

smh60

Üye
Güncelleme ile ilgili - orjinal olmayan bataryalar telefonun patlamasına neden olabilir

chartall

Üye
Güncelleme ile ilgili - orjinal olmayan bataryalar telefonun patlamasına neden olabilir
downgrade yapabiliyr muyuz peki daha mı uzun gidiyordu önceki yazılımda ?

- - - Eklendi - - -

Birde bi önceki telefonum nokia 700 dü onda telefonun şebekesinden bağlanığım internette çok hızlı olmasada hızlıydı ama s3 mini de çok yavaş bağlanıyor face de bile çok zor dolaşıyorm bi ayarı vs. var mıdır yoksa bumudur yani ?

smh60

Üye

bu romu tavsiye ediyorum http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/rom-aroma-deodex-dmod-v6-s4-themeapps-dmod-goes-opensource-24-06-2013-a-809525.html

hmkek

Üye
Arkadaşlar 2 gün önce aldım telefonu ve 3 saatte doluyor şarjı sizin şarj süreniz nasıl acaba

Samet.25

Arkadaşlar 2 gün önce aldım telefonu ve 3 saatte doluyor şarjı sizin şarj süreniz nasıl acaba

ilk baslarda boyle dolar zamanla batarya yiprandikca farklar olmaya baslar. benimde hemen hemen 2 saate doluyo

zmrzmr

Üye
uygulam yöneticisinde ki lap durmaya zorla oldu bunu nasıl düzeltebilirim arkadaslar ve zaraları ne olur?

koray777

Üye
Arkadaslar rehberde ice aktar dısa aktar dedigimde tum rehberi secmeme izin vermiyor. Hangi hafizayi sectiysem sadece ilk kisiyi kaydediyor. Uzun lafın kısası rehberin yedegini alamıyorum.

smh60

Üye
Menü tuşuyla tümünü seç

koray777

Üye
Sim karttan telefona kopyalarken sorun yok. Telefona kopyalarken hepsini seçmeme izin veriyor. Ama ne zaman rehberi bilgisayara ya da telefonun hafıza kartına yedeklemeye çalışsam hepsini seç seçeneği çıkmıyor. SD karta çıkar diyorum sadece ilk kişi kopyalanıyor

lindana

Üye
Arkadaslar s3mini siyah kullaniyorum fakat ses sorunu var arama yaptigimda katsi tarafa sesim hic gitmiyor bu yuzden ses kaydi bile yapamiyorum acil yardim lutfeb